Januar Recap - iPhone

Januar er nå over, og det har gått så altfor fort.. Tiden har bare flydd av gårde og nå er det allerede februar, sykt! Uansett, Januar har både vært en bra og dårlig måned. Mange oppturer og nedturer, men alt i alt har det vært en ok+ måned. Her har dere noen iPhone bilder:


toppblogger mat - selfie av meg og Therese på skolen - meg og Thea som ventet på bussen


kosekveld med Therese - skyping ♥ - snapping midt på natten


bloggermat - ootd på en mandagsmorgen, blid - da jeg og therese trodde vi ikke fikk sitte sammen mer i klasserommet


selfie - fikk fotolysene jeg bestilte ♥♥ - white gurl


selfie - selfie med martine - ootd detaljer


kjedet meg på jobb - så the last song ♥ - var på kino med Ida


spiste ben & jerrys ♥ - innkjøp, haha! - selfie med Therese


fotolysene ♥ - fest hos Therese - skype

mye snø - "langt hår" - jobb.. 

Si noen ting du har gjort i Januar 

all too well

Heihei! Denne mandagen startet som vanlig med to timer gym, men med tanke på at jeg var forberedt på to harde timer med styrketrening og det var dansing i stedet ble dette allikevel en bra dag. Uansett, i natt var det jo Grammy awards og som den Taylor Swift fanen jeg er, har jeg jo selvfølgelig sett opptredenen hennes minst 10 ganger allerede. OMG som jeg elsket at hun sang denne sangen, og fremførelsen var så perfekt med tanke på at dette er en ganske spesiell og følsom sang for henne.

Hva synes du?

Best Friend Tag

oppsummering av helgen

Heihei! En stund siden sist nåå, haha! Glemmer bort bloggen veldig lett, men føler det er bedre å blogge sjeldent og litt "bedre" enn å bare slenge inn en haug med dårlige innlegg kjempeofte.. Uansett så har dette vært en utroolig bra helg ♥ Var hos Therese med mange andre på fredag noe som var utroolig koselig, i går gjorde jeg eegentlig ikke så veldig mye var hjemme hele dagen og skypet egentlig, haha! Og i dag har jeg tenkt til å ta litt bilder og filme noen videoer :-) Her har dere noen bilder som oppsummerer helgen:

Hva har du gjort i helgen?

my everyday makeupcasual outfit

jakke vero moda tskjorte cubus bukse bikbok klokke new look 

Hva synes du?

wild heart

Heihei! I går hadde jeg ikke tid til å blogge fordi jeg jobbet rett etter skolen, og da jeg kom hjem var det ikke dagslys til å ta bilder og jeg var alt for sliten til å orke å tenke på å blogge. I dag har jeg en stiloppgave å skrive i tillegg til at jeg må rydde rommet, så det blir nok bare dette innlegget i dag.. Jo, jeg tenkte å dele min favoritt sang for øyeblikket med dere:

♥♥♥

Hva synes du om sangen?

instagram

Heihei! Sorry for sen blogging i dag men har vært opptatt i hele dag. Denne skoleuken startet bra med at vi faktisk hadde en gøy gymtime, nemlig dansing. Ellers gikk dagen ganske greit og fort. Etter skolen ble Martine med meg hjem og vi har eegentlig ikke gjort så veldig mye spesielt. Har for det meste gjort det vi pleier å gjøre; spise mat, høre på musikk, snakke og tulle, i tillegg spilte vi faktisk inn en video som kommer på søndag! Dette har alt i alt vært en utroolig bra dag til at det er mandag, hahah! Men siden jeg ikke har noen bilder å dele med dere tenkte jeg bare å dele noen av mine "nyeste" instagrambilder: 

1. Martine og meg på nyttårsaften // 2. Da vi filmet i stad // 3. Bloggerfrokosten jeg hadde på søndag // 4. Selfie 

På instagram heter jeg forresten @eliseeks, hva heter du? (følger noen som legger igjen brukernavnet sitt i kommentarfeltet!)

Hvordan har din mandag vært?

3 favorittsanger

Heihei! Dagen i dag har vært en veldig bra dag, har fått gjort mye av det jeg skulle så nå gjenstår det bare å rydde litt siden Martine kommer hit i morgen :-) Resten av kvelden skal jeg som sagt bruke på å rydde og så skal jeg spise kake og se "Bloggerne" med mamma og Thea nå snart. Her har dere tre sanger som går på repeat hos meg for tiden:

Hva er dine 3 favorittsanger for tiden?

lat søndag

Heihei! I dag hadde jeg egentlig mange ting jeg måtte gjøre, men så langt har dagen gått til å lage en god frokost og så ligge i senga og se YouTube videoer... Må vel egentlig begynne å gjøre noe snart da, har en engelsk innlevering til i kveld og så har jeg en Norsk stil jeg ikke har begynt på som skal leveres på torsdag. Procrastinating....

Hva gjør du i dag?

smoothie

rolig lørdag

Heihei! En stund siden sist nå, men har ikke skjedd så altfor mye siden sist heller såå hahah! I dag har jeg jobbet fra 11-16 og etter det var jeg innom et par butikker før jeg dro hjem og lagde pizza og så smoothie ♥♥ I kveld har jeg egentlig ingen andre planer enn å redigere noen videoer og så kanskje skype litt (heihei martine). 

Verdens mykeste genser ♥

Fiine Nina på skype 

Hva skal du i kveld?

outfit 16/1-14

genser monki bukse bikbok sko doc martens skjerf h&m 

Hva synes du?

Min morgen rutine

onsdag

Heihei! Dagen i dag har vært en helt grei dag... Skolen gikk faktisk ganske fort, med tanke på at på onsdager har jeg 2 timer fri midt på dagen som jeg brukte på å se PLL ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem (halvtime siden).. Skal bare se ferdig Ravenswood nå og så tror jeg at jeg skal bruke dagen på rydde rommet, redigere noen videoer og slappe av. Er så sliten for tiden at det rett og slett  ikke er morsomt engang, haha!

Hva skal du i dag?

hits