@instagram

Heihei! Dagen i dag startet med revyøving fra 13-14 før jeg dro hjem og slappet litt av og så var jeg tilbake på skolen for enda en time med øving kl 17. Ellers har jeg bare slappet av siden jeg har vært veldig sliten etter en utrolig lang uke. I morgen er det også en lang dag med øvelser, da skal jeg være på skolen 10-17. Så jeg tenker å legge meg om ikke så altfor lenge (om jeg greier da, jeg tror egentlig ikke det, hahah!) slik at jeg er ordentlig utvilt til i morgen. Siden jeg ikke har noe bilder fra i dag viser jeg dere heller mine siste instagram bilder:@eliseeks

Hva heter du på instagram? 

Forresten: Hva vil dere lese om på bloggen min egentlig? Trenger noen ønsker/ideer :-)

nytt fra sheinside!

God helg! I dag har jeg hatt en hel dag med Entreprenørskap, som jeg forsåvidt ikke hadde sett fram til i det heele tatt. Jeg tenkte at denne dagen kom til å bli sykt lang og kjedelig, men den viste seg og bli heelt motsatt! En utrolig morsom dag med gruppearbeid og mye latter, hahah! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere to ting jeg mottok fra SheInside for noen dager siden. 

En utrooolig myk cardigan som jeg absolutt elsker fargen på, den finner dere >her<

Jeg absolutt digger disse solbrillene, men jeg vet ikke heelt om jeg kler de enda da, haha! Disse finner du >her<

Hva synes du?

Forresten hadde det vært utrolig kult om dere ville fulgt russegruppen jeg er med i på instagram: @max_lekker_2015 eller >her<

countdowns

  • 29.01.2015 kl. 20:37
  • annet
  • 8

Heihei! Jeg har så utrolig mye gøy å glede meg til dette halvåret og jeg kjenner at det motiverer meg skikkelig. Stockholmtur, russerevy, Katy Perry konsert, russetid osv, så utroolig mye gøy! Her er noe av det jeg gleder meg mest til fremover:


8 DAGER - STOCKHOLM: Den 6. Februar reiser jeg til Stockholm med Celina og Agnes. Der skal vi møte folk fra Splay Sverige og spille inn litt videoer og sånn, og det gleder jeg meg utrolig mye til. Jeg har heller aldri vært i Stockholm før så jeg gleder meg masse til å se byen!


49 & 50 DAGER - NINA KOMMER + KATY PERRY: Den 19. Mars kommer Nina hit og skal være her hele den helgen. På fredagen skal vi også på Katy Perry konsert som vi har gledet oss til siden Juni i fjor, tenk at det er såå nærme nå, ææ! 


99 DAGER - LANDSTREFF I STAVANGER: 8. Mai er det landstreff i Stavanger for russen, og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har gledet meg til dette siden fjorårets russ var der. Jeg gleder meg så ekstreemt mye og jeg tror at dette heelt klart blir høydepunktet med russetiden!


141 DAGER - 19 ÅR OG SOMMERFERIE: Motivasjon dere, "kun" 141 dager! Den 19. Juni får vi endelig sommerie - som jeg forsåvidt har gledet meg til siden fjorårets sluttet. Men ikke bare får jeg sommerferie, jeg er også ferdig på vgs (som skremmer meg ekstremt mye) og jeg blir 19 år (som også er litt skummelt). 

Hva gleder du deg til?

outfit 29/1-15skjerf h&m topp/genser b.young cardigan vero moda bukse cubus smykke glitter

Hva synes du?

whisper q&a

En video jeg filmet med Nina da jeg var hos henne i juleferien! 

Hva synes du om videoen?

what's in my bag?

Heihei! I dag hadde vi den ekstremt store religionsprøven jeg har gruet meg til i evigheter, og gud så deilig det var å bli ferdig! Vet ikke helt om jeg føler det gikk så bra, men jeg mener hvertfall jeg fikk skrevet mitt beste - og det er vel bra nok. Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha blitt intervjuet av noen utrolig søte jenter, og nå skal jeg slappe av litt før turen går ned på skolen på danseøvelse til revyen. Dette hadde egentlig nada å gjøre med hva dette innlegget egentlig skulle handle om, men tenkte bare kjapt å fortelle litt om dagen min. Her kan dere se de tingene jeg har i vesken min hver gang jeg bruker den - selvom det ikke er så altfor mye:1) Lommebok - det sier seg vel egentlig litt selv

2) Linser - jeg har alltid med meg ekstra linser i tilfelle det skulle skje noe med  de jeg har på meg

3) Håndkrem - jeg er helt avhengig av håndkrem, spesielt nå på vinteren, så det må jeg alltid ha med meg

4) Sminke - jeg har nesten alltid med meg en liten sminkepung med noen sminke essentials (viser lenger ned)

5) Ørepropper - måå ha det hver gang jeg går ut, jeg er helt avhengig av å høre på musikk om jeg skal et sted

6) Neglefil - har denne mest med sånn "just in case", fordi neglene mine brekker osv veldig lett

7) Hårbørste - jeg har alltid med meg en tangle teezer uansett hvor jeg skal

F.V: Maybelline The Rocket, Bobbi Brown Tinted Eye Brightener, Real Techniques Powder Brush, Rimmel Stay Matte Powder, Baby Lips 

Hva har du i vesken din?

outfit 27/1-15

t-skjorte monki cardigan her bukse cubus skjerf monki

Hva synes du?

stockholm syndrome

Heihei! Jeg kom akkurat hjem fra skolen og i dag har vi hatt norsk fagdag som vil si at vi skriver en stil og går hjem da vi er ferdige. Oppgaven denne gangen var egentlig ganske vanskelig så jeg ble sittende sykt lenge før jeg fikk begynt å skrive, men plutselig bare løsnet det helt og jeg vil si jeg fikk skrevet en veldig grei analyse. Denne dagen skal gå til øving til en religionsprøve vi har i morgen i 5 (!!) kapitler.. Ellers tenkte jeg å dele denne sangen med dere. Selvom jeg ikke er en spesielt stor One Direction fan likte jeg denne sangen utrolig godt! :-)

Hva skal du gjøre i dag?

50 spørsmål

  • 26.01.2015 kl. 18:35
  • annet
  • 5

Heihei! Jeg har sett denne rundt på en del andre blogger i det siste, og jeg tenkte det kunne være gøy å svare på denne selv også!


1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 23 år. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Jeg har vært på skolen og hatt 8 timer med engelsk, så det blir nok alle i engelsk klassen min. 

3. Hvor høy er du? Jeg er 175 cm. 

4. Hvilken film så du sist? Den siste filmen jeg så var "So Undercover", sykt typisk chick-flick akkurat sånn som jeg elsker. Så den faktisk to dager på rad også, hahah!

5. Hvem ringte du sist? Den siste personen jeg ringte var Krister. 

6. Hvem ringte deg sist? Trine!

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Har du gått hjem?"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer litt ann på situasjonen. F.eks hva jeg skal si og hvem det er til. Men jeg liker eegentlig best å snakke i telefonen med mindre jeg bare skal stille et kjapt spørsmål, da sender jeg heller en melding. 

9. Hva er ditt favorittsted? Senga mi helt klart. Tilbringer sånn 70% av livet mitt her såå, hahah

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Må bli slike steder som busstoppet på vinteren og Posten. 

11. Når så du moren din sist? Fredag

12. Hvilken øyefarge har du? Er ikke helt sikker egentlig, litt blanding av blått, grått og blågrønn13. Hvilken julesang er din favoritt? Er det en sang som får meg i sykt julestemning så er det «Under Månen» fra Den Unge Fleksnes, hahah!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet 6.45 av at Trine ringte meg og jeg sto utrolig nok opp med en gang.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg tror og håper jeg har fått en bra utdanning og har en jobb jeg trives godt i, i tillegg håper jeg at jeg bor i en litt større by enn Askim. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Er faktisk ikke helt sikker.. 

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Jeg ser så utrolig mange YouTubevideoer så det aner jeg faktisk ikke.

19. Hva er din beste egenskap? Når det er noe jeg brenner for så jobber jeg skikkelig hardt med det

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er ganske sta til tider og har lett for å klikke for småting. I tillegg er jeg ekstremt god på procrastination. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Sover med stor t-skjorte og shorts 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Jeg har fire i sengen nå, men jeg sover kun med to av de

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg har egentlig ikke spist så veldig mye rart, men det rareste må nok være lungemos - som jeg forsåvidt ikke syntes var spesielt godt heller

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har en bærbar Macbook pro

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg haater hater hater å gå uten sokker - så absolutt ikke barføtt. Om jeg liker å gå med sko eller ikke kommer helt ann på hva slags sko det er. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg på denne spillelisten: http://open.spotify.com/user/elisekskjerven/playlist/6L7cgCkIqMIMrgHu1Lm32R

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Den beste iskremen jeg har smakt er Nutella iskremen jeg spiste da jeg var i Kroatia sommeren 2013. 

28. Hviken dessert er din favoritt? Oreokake ♥

29. Den største premien du har vunnet? 1000,- på et flakslodd

30. Liker du kaffe? Om det er en ting jeg virkelig ikke takler så er det kaffe. Skulle prøve å smake på det en gang og ble så kvalm at jeg fikk migrene - så det sier litt. Skulle veldig gjerne ønske jeg likte det da..

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg drikker helst appelsinjuice eller vann

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Jeg går jo fortsatt på videregående, men kontaktlæreren min har vært favorittlæreren min gjennom hele vgs. 

33. Kan du spille poker? Har aaldri prøvd det

34. Hva har du spist i dag? Egg, en brødskive, et rundstykke, en yoghurt og et eple

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hmm.. Jeg kommer ikke på noen akkurat nåå 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Radio Metro tror jeg 

37. Vil du ha barn? Det vet jeg faktisk ikke.. For øyeblikket tenker jeg absolutt NEI, men det kan jo endre seg om noen år

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg er ganske god i engelsk og burde vel egentlig også kunne masse spansk etter 5 år med det på skolen. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover alltid med ansiktet inn mot veggen40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet

41. Hva bruker du helst penger på? Vil helst bruke det på opplevelser, men sliter med å spare opp siden mesteparten av pengene mine går til mat

42. Eier du dyrebare smykker? Nei

43. Hva er ditt favoritprogram på tv? Akkurat nå er det Modern Family

44. Hva skal du gjøre i helgen? Til helgen er den eneste planen jeg har revyøving

45. Kan du stå på slalåm? Ja, jeg har stått siden jeg var veldig liten, men det begynner å bli en stund siden sist nå 

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg vet ikke helt, vil si jeg blir imponert av mennesker som konstant greier å virke som at de er veldig positive. Ikke overdrevent selvsagt, men sånn «normalt positivt», altså folk som ikke klager så altfor mye.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige som kommer med iPhone

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg blir sykt irritert om jeg hører folk tygge eller puste skikkelig tungt. Jeg forsover meg så og si hver eneste dag. Jeg har ekstremt høyt temperament - spesielt da jeg ikke har spist på en stund.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En bok

50. Er du sosial? Det kommer litt ann på settingen og humøret mitt. Noen ganger elsker jeg å være sosial, mens andre ganger vil jeg bare sette i ørepropper og skru på høy musikk. 

mitt 2014

Heihei! Som mange andre bloggere allerede har gjort så har jeg tenkt til å lage et lite innlegg for å oppsummere mitt 2014.

Jeg hater når folk bestemmer seg for at "dette var et dritbra år" eller "dette var et helt jævlig år", for mest sannsynlig var verken alle dagene bra eller dårlige. Mitt 2014 har vært fylt med oppturer og nedturer så det holder. Jeg har opplevd noen av mine beste dager i 2014, men også noen av mine verste. Men jeg vil si at dette året har inneholdt flere bra dager enn dårlige, og det jeg er utrolig glad for.

Uansett hvor klisjè dette høres ut så vil jeg si jeg har funnet meg selv mer i 2014. Jeg har funnet "min plass" og merket ordentlig hvem som faktisk er mine ekte venner. Man utvikler seg hele tiden, men jeg føler at 2014 har vært det året der jeg virkelig har blitt meg selv mer. 

Jeg har også reist en del og tilbrakt mange bra dager hos venner jeg ser så altfor sjeldent. Noe av det beste jeg vet med å reise bort er at du vet aldri hva som kommer til å skje - det gjør du jo forsåvidt aldri heller da. For meg må jeg ikke reise til andre siden av jordkloden for å få denne følelsen av å oppleve nye ting. I år har jeg flydd alene til Ålesund, Haugesund og Stavanger - og det er nok for meg. Der har jeg venner som jeg vet at er der uansett og de dagene jeg var der har jeg kost meg så uendelig mye. 

2014 har vært et år der jeg har lært mye - både på godt og vondt. Et av "nyttårsforsettene" mine for 2014 var at jeg skulle prøve noe jeg aldri hadde gjort før og bli flinkere til å si ja til ting. Og det vil jeg si at eg har klart utrolig bra. Jeg har vært mye flinkere på å delta på ting og bli med, jeg har ikke sittet like mye inne som jeg gjorde før. Dette året føler jeg at jeg faktisk har tatt muligheter og opplevd noe. Dette året ble avsluttet på en utrolig bra måte. For øyeblikket befinner jeg meg i Haugesund hos Nina og nyttårsaften feiret vi sammen med mange av hennes venner. En utroolig vellykket kveld der jeg koste meg masse og fikk en suuper start på 2015. 

Til slutt vil jeg bare ønske alle et fantastisk 2015, og jeg håper det blir like bra - om ikke bedre enn 2014!

hits