Min kvelds rutine

fin lørdag

Heihei! I går var en utroolig bra dag. Malin og Maja kom fra Bergen, og Sandra fra Stavanger og vi brukte dagen på å filme videoer, spise kake og le masse. Jeg hadde egentlig en plan om å ta masse bilder med speilrefleksen (for en gangs skyld), men det ble glemt bort ganske fort. Hadde en lang fotoshoot med stygge bilder på bussen da og tok noen bilder av kaken jeg og Nina hadde laget siden Maja hadde bursdag på fredag, men ellers glemte jeg det helt. Men her har dere uansett noen bilder fra dagen:

instagram: @eliseeks

Hva gjorde du i går?

Kan alle forresten ta seg 2 sek til å like >denne< statusen for mine gode venn Nina? Da vinner ungdomsbedriften hennes en eller annen premie. Så jeg (og de) hadde satt utrolig stor pris på om dere ville gjort det :-)

fredag

Heihei! En stund siden sist nå, men har vært ganske opptatt og uten ordentlig internett og mulighet for å blogge en stund nå.. Men ihvertfall, akkurat nå befinner jeg meg i Haugesund hos Nina. Grunnen til at jeg ikke har kunnet blogge noe særlig om dette var fordi vi skulle overraske Miriam, slik vi gjorde i sommer og det ble like vellykket denne gangen, haha! Jeg skal være her i Haugesund til søndag, og i morgen kommer det noen fra Bergen og Stavanger i tillegg, så ser frem til en koselig YouTube dag med venner jeg ser så altfor sjeldent ♥


//bilde fra jeg var med Jenny på onsdag (jennyh.blogg.no)

Kan alle forresten ta seg 2 sek til å like >denne< statusen for mine gode venn Nina? Da vinner ungdomsbedriften hennes en eller annen premie. Så jeg (og de) hadde satt utrolig stor pris på om dere ville gjort det :-)

onsdag

Heihei! Akkurat nå har jeg egentlig veldig dårlig tid, for jeg skal om veldig kort tid ta t-banen til Oslo S. Der skal jeg surre rundt i ca en halvtime, okei surre skal jeg velikke. Har en ganske "stram tidsplan" for hva jeg må gjøre, hhaha! Skal først  innom Lindex for å kjøpe meg et nytt pudder og så går ture til Mac og så Starbucks før jeg skal ta toget til Asker for å møte Jenny. Er utroolig lenge siden jeg har sett henne nå (desember-ish) så jeg gleder meg massemasse til å møte henne igjen og endelig få til en video med henne, haha! Men nå må jeg løpe til t-banen så vi snakkes i morgen en gang :-)

Gammelt bilde redigert på nytt

Kan alle forresten ta seg 2 sek til å like >denne< for mine gode venn Nina? Da vinner ungdomsbedriften hennes en eller annen premie. Så jeg (og de) hadde satt utrolig stor pris på om dere ville gjort det :-)

Hva skal du i dag?

vinterferie!

 

Heihei! Lenge siden jeg har blogget ordentlig nå. Men jeg har vært veldig opptatt med skolearbeid og i helgen hadde vi besøk av 3 av kusinene mine. Nå har jeg endelig en etterlengtet (og fortjent) vinterferie og den tilbringes for øyeblikket hos mormor. I dag har jeg egentlig ingen planer, tenker egentlig bare å slappe av. Men i morgen går turen til Oslo sentrum og så til Asker for å besøke Jenny (jennyh.blogg.no). Vi har tenkt til å filme noen videoer sammen og egentlig bare være litt sosiale for en gangs skyld, haha! Senere skal jeg møte Julia i sentrum før jeg på kvelden skal på All Time Low konsert med Kaja, Matilda og Thea noe jeg gleder meg ekstreemt til! Har ikke sett Kaja på 1,5 år og Matilda på sikkert et halvt så blir utrolig koselig å se de igjen, i tillegg til å dra på konsert med de! :-)

to instabilder fra i går, @eliseeks

Har du vinterferie nå? (Evt. hva skal du i ferien?)

Outfits of the week

mitt 2013 - video

Tror ikke jeg har delt denne videoen på bloggen enda, men her har dere ihvertfall en video med massemasse klipp fra 2013♥♥♥

summer outfit

// repost.topp random butikk i italia jakke h&m shorts levis klokke promod armebånd claire's & bikbok

Hva synes du?

caseapp giveaway

Du må delta på YouTube!

typisk mandag

Hvorfor blogge om de bra dagene når det er så mye morsommere å lese om dårlige dager? I dag våknet 06:20 av at telefonen min ringte og vekket meg (takk Krister). (På mandager trenger jeg i utgangspunktet ikke stå opp før sju-halv åtte ish). Selvom jeg var våken fra halv sju sto jeg allikevel ikke opp før halv åtte som resulterte i at jeg kom 10 minutter forsent til skolen. Frokosten jeg hadde laget dagen før (et kokt egg, flink på kjøkkenet Elise) hadde pappa spist (thanks alot) og etter det fungerte ikke mikroovnen et lite øyeblikk (eller så trykket jeg bare på feil knapp fordi jeg var så sur). Med en gang jeg kom inn i gymsalen mistet jeg den ene linsen min så jeg måtte ringe stemoren min og spørre om hun kunne kjøre ned med en ny til meg (takk ♥). Etter det fikk jeg hodepine fordi jeg hadde gått rundt med èn linse i ca 20 min og som om det ikke var nok med hodepine jobbet vi med et prosjekt i IT jeg ikke skjønner noe av etter det. Og timen etter fikk vi igjen matteprøven vi hadde forrige uke som det gikk alt for dårlig på.. Så nå venter jeg egentlig bare på at himmelen skal falle ned ellerno..
<3 <3 <3 fin dag <3 <3 <3 

I tillegg ble bildene i dag stygge. 

Hvordan har din mandag vært? hahaha

roomspiration

åå, dette for meg til å få lyst til å gjøre om på rommet mitt ♥♥♥

torsdag

Heihei! Dagen i dag startet ganske brått og dritt med at jeg bråvåknet kvart på sju, med sminke, klær, linser på og maccen i fanget. Klarte å sovne i går da jeg ventet på at en ny episode med Greys Anatomy skulle laste ferdig, sier litt om hvor tregt nett jeg har, haha! Ellers har dette vært en helt grei dag, hadde sosiologi fagdag og vi brukte dagen på å jobbe med et prosjekt og det eneste vi gjorde var å høre på musikk og bestemme hvilken sjanger det var, og i tillegg fikk vi gå klokken elleve. En utrolig bra skoledag med andre ord. Resten av dagen har jeg planer om å rydde rommet, redigere noen videoer, skype og selvfølgelig se noen episoder med Greys Anatomy, haha (hekta).Hva skal du i dag?

en altfor bra lørdag

Heihei! På lørdag (1.Februar) var jeg i Oslo og det kan jeg helt klart si at var en av de beste dagene så langt i år! Først møtte jeg en del YouTube venner jeg ikke hadde sett siden Desember-ish, og i tillegg kom Kristine og Eirin fra Trondheim som jeg aldri hadde møtt før. Gleden av å møte folk du har hatt lyst til å møte så aaltfor lenge kan faktisk ikke beskrives, like herlig hver gang! I utgangspunktet skulle jo ikke Kristine komme heller, så da hun plutselig sto siden av meg på Starbucks begynte jeg faktisk å gråte, haha! ♥ Men jo, det var en utroolig bra dag! Vi filmet en del videoer, spiste på Mc Donalds (ofc) og shoppet litt. Dagen ble avsluttet helt perfekt med at jeg og Elise var på Ellie Goulding konsert! Det hadde jeg også gledet meg utroolig mye til, og konserten levde heelt opp til forventningene mine. En perfekt dag med andre ord. 


Eirin, Kristine, Elise, Nora, Sara, Emma, Cathrine og meg ♥ Savner dere massemassemasse allerede!! 

Her har dere også en video fra dagen:

details

Heihei! I dag sluttet jeg tidlig på skolen, som jeg har gjort hver dag denne uken så langt. Har vært hjemme i en time nå, og på den tiden har jeg tatt litt bloggbilder og sett en episode med Grey's Anatomy. Har forresten en del blogginnlegg jeg har lyst til å skrive, blant annet om hva jeg gjorde i helgen, så de kommer vel om ikke så aalt for lenge. Uansett her har dere noen detaljer på dagens antrekk! 

Nå skal jeg se PLL, gleder meg faktisk helt syykt til å se dagen episode! :-D

Hva synes du?

hits