min vinterferie

Heihei! I dag var første skoledag etter vinterferien som gikk overraskende bra i forhold til hvor sent jeg har lagt meg og stått opp den siste uken. I ferien har jeg egentlig bare slappet skikkelig av og samlet opp masse energi. På torsdag var jeg på fest hos Therese, som var veldig koselig, vi sov over der til fredag og var der litt utover dagen før vi kjørte hjem. På lørdag brukte jeg så og si hele dagen på å rydde skikkelig på rommet mitt, som var sykt deilig å endelig få gjort. Senere på kvelden kom Thomas og Kristian på besøk, de hadde tatt seg en spontantur til Oslo (de bor egentlig i Haugesund), så de "kom innom" og sov her til søndag. På søndag gikk turen til Sverige og Strömstad, der ingen av oss egentlig hadde vært før. Dette var helt klart den beste dagen i ferien, en kjempekoselig dag med roadtrip, strålende vær, gode venner og masse latter ♥ 


outfit, mat, gullsnutten, elise, mat ♥♥


thomas, meg, thea, kristian & martine ♥

Hva har du gjort i vinterferien? / Hva skal du gjøre i vinterferien?

round glasses

her

Hva synes du?

min hverdagssminkeBruker vi noe av det samme?

10 fakta om Elise

  • 16.02.2015 kl. 21:48
  • annet
  • 2

Heihei!

This is Nina in the house! Neida, jeg skal prøve å være litt seriøs, for en gangs skyld. For dere som ikke vet hvem jeg er, så er jeg Nina, Elises bestevenn, som desverre bor 575km unna Askim. Jeg og Elise har vært bestevenner i snart to år, men det føles alikevel ut som at jeg har kjent Elise hele livet mitt. Elise er den personen jeg stoler allermest på, og hun er den personen som kjenner meg best. Vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten Elise. 


Så, hvorfor er jeg her, spør dere kanskje? Elise spurte meg så hyggelig om jeg kunne lage et slikt "fakta om Elise" innlegg for henne til bloggen. Så jeg sa jo selvfølgelig ja. Hva skulle Elise gjort uten meg, spør jeg tilbake? hehe.
 


 

1. Putter både meg selv og Elise inn i nummer en her. Elise/vi prater engelsk HELE TIDEN. Vet ikke hvor det kommer fra, men når jeg og Elise er sammen så kan jeg garantere deg at over 50% av våre samtaler foregår på engelsk.


2. Elise finner sanger ut i fra alt du sier. Liksom, om du sier ''close your eyes'' (i og med at vi alltid prater engelsk så er dette en ganske så realistisk setning for oss å si), så skal jeg love deg at Elise begynner å synge 'I close my eyes, and pray' av Justin Bieber. 


3. Elise sover ALDRI. Sånn serr. Hun sier kanskje at hun skal gå å legge seg, men nei duuuu! Når jeg sitter å skyper med Elise på kvelden, så avslutter vi samtalen for å gå og legge oss, så finner jeg som oftes ut dagen etterpå at Elise valgte å sette på en eller annen disneyfilm, og la seg 4 timer etter meg. Det å legge seg klokken 03 på en skoledag er ingen problem for Elise. 


4. KLOMSEN. Elise er klomsen i caps lock, det er faktisk helt sykt. Uansett om det er i edru tilstand eller ikke, så faller Elise ned trappa, sånn i gjennomsnitt minst 1 gang i måneden. 
 


5.
Elise elsker og knekke fringe. Og jeg hater at Elise elsker å knekke fingre. Vet ikke om dette er en rar fetisj Elise har, eller hva det er, men hun elsker å irritere meg med det. 


6. Om du får se Elise med sitt naturlige hår - ja, da vet du at dere er close. Elise hater, over alt på jord, sitt naturlige hår, og retter håret til en hver tid. Det hjelper ikke hvor mye, eller hvor mange som faktisk sier og syns at hennes naturlige hår er fint. Elise vil fortsatt være like bestemt på å rette håret hver eneste dag


7. Elise kan være meget irriterende. Om du har Elise på snapchat får du virkelig kjenne på dette. Det å sende snapper som varer i over 500 sekunder er ingen problem for denne jenta her. 1. plassen er til for at Elise skal ligge der, og med en gang en annen person faktisk klarer å snike seg forbi og kapre plassen (noe du skal være heldig om du klarer å gjøre), da begynner spammen!


8. Elise er blessed med den egenskapen at hun faktisk trives ganske godt i sitt eget selskap. Dette er en egenskap jeg virkelig skulle ønske jeg selv hadde. Å bruke en kveld på å sitte hjemme, drive med youtube og bare være for seg selv - nei, det er ikke verdens undergang for Elise, som det er for andre (heihei, rastløse nina). 
 9. Elise har kun to humør - glad og munter, eller sliten og lei. Man vet aldri hvilket humør som kommer når en ringer Elise. Enten er hun like hyper som en 5 år gammel jente på julaften, eller så virker det som om hun har sovet i 100 år og er i tidenes mindfuck. Og bare for å legge inn en liten funfact om Elises humør - skriver hun en smileyface i chatten, ja da er hun sint :)


10. Å ha kontroll er noe Elise er helt sinnsykt flink til. Om vi skal reise på en tur, planlegge en video eller hva det er, så må Elise ha kontrollen, og hun klarer det. Lager timeplaner, sjekker priser, transport, mat, alt. Så Elise er en person som virkelig er til å stole på!

 


Vel, det var da 10 fakta om Elise, skrevet av meg, Nina. Håper dere likte innlegget, og at det ikke var alt for useriøst, haha! Funfact om meg, jeg klarer ikke å være seriøs i mer enn sånn max 10 min. 


Til slutt vil jeg bare si til deg Elise: Jeg er UFATTELIG glad i deg, og vet som sagt ikke hva jeg skulle gjort uten deg! Du er den allerbeste. Snart sees vi igjen, 1 uke, 2 uker, who knows? 


Peace out, Nina. 

den siste uken

Heihei! Lenge siden jeg har blogget nå.. Den siste uken har jeg vært så ekstremt opptatt. Skole 08:20-15.15 hver dag og deretter revy til 23 hver dag. Onsdag hadde vi generalprøve med karaktersetting og på torsdag hadde vi premiere! Revyen vår havnet på en femmer som jeg er utroolig fornøyd med. Etter revyen på torsdag hadde vi revyfest på Kaos så fredagen ble en veldig lang skoledag. Fredag og Lørdag hadde vi to forestillinger hver dag, og jeg kan ærlig si nå at jeg savner revyen allerede. Så mange timer med øving og morsomme minner. I går tok en veldig sliten Elise turen innover til Oslo for å delta på Gullsnutten 2015 - en prisutdeling for norske youtubere. Det var utroolig koselig å se igjen venner jeg ikke hadde sett på utroolig lenge, i tillegg til at showet var veldig bra! Du kan se hele sendingen >her<

Hva har du gjort den siste uken?

første dag i stockholm

Heihei og god morgen! Dagen i går gikk for det meste til reising og vi var fremme på hotellet i 21-tiden. Etter det gikk vi ut for å bli litt kjent med byen og for å finne et sted å spise. Etter en stund endte vi opp på Fridays og spiste utrolig god mat der. Nå gjør vi oss klare for en dag med innspilling med Splay Style, så vi må straks ut døren for å spise frokost. Håper alle får en fiin dag, så snakkes vi litt senere!


Outfit Details // Stockholm ♥ // Mat på Fridays // Agnes, Celina og meg på flyet

Hva skal du i dag?

stockholm

Heihei! Akkurat nå sitter jeg på toget til Oslo S, og straks går turen til Stockholm! Kjenner det var skikkelig godt med helg nå og når den skal tilbringes i en helt ny by, med nye opplevelser blir det bare enda bedre!

Dagens antrekk! Jakke Junkyard Genser Urban Sko Converse Bukse Junkyard Skjerf H&M

Hva skal du i helgen?

black & leather

>her<

Hva synes du om genseren?

revyrevyrevy

Heihei! Jeg kom akkurat inn døra etter å ha vært på skolen en lang dag i tillegg til revy. Denne dagen har faktisk gått overraskende fort til at jeg var der i nesten 10 timer. Skoledagen var utrolig grei med 4 timer + 3 timer fri til å jobbe selvstendig med skolearbeid. Så da jeg var ferdig med det dro jeg, Iselin og Camilla en spontantur på McDonalds for å kjøpe litt mat. Vi rakk akkurat å komme tilbake til revyøvingen begynte 15.30, herregud for et stress, hahah! Nå skal jeg ned på posten en tur for å sende + hente en pakke, og så skal jeg pakke ferdig til Stockholm turen, ææ! 

Hva har du gjort i dag?

syk og prøveøving

Heihei! I dag bråvåknet jeg 07.50 (30 min før skole begynner) og kjente bare at hele kroppen var utroolig sliten. Tror egentlig jeg bare er helt utbrent etter alt for mye stress de siste ukene. Så da bestemte jeg meg like godt for å være hjemme for å samle litt krefter - noe som viste seg å være veldig lurt. Dagen har jeg brukt på å lese til historieprøven vi har i morgen (som jeg faktisk har en følelse av at kommer til å gå litt bra) og så har jeg prøvd å fikse litt ting jeg har hengt litt etter med. 

I morgen blir det revyøving etter skolen igjen, og jeg er ikke hjemme før i 19-tiden, blir en lang dag i morgen og så jeg tenker å legge meg om ikke så altfor lenge. 

Hvordan har din dag vært?

winter makeup + outfit ideas

Hva synes du om videoen?

030215

Heihei! Beklager for ekstremt sen blogging. Jeg har kun en grunn for at dette skjedde og det er rett og slett det at jeg sovnet rett etter jeg kom hjem. Dagen i dag har vært utrolig lang - legetime, venting, skole og revyøving etter skolen. Jeg merker skikkelig at revyen sliter meg skikkelig ut (selvom det er kjempegøy), så jeg har ikke så mye overskudd da jeg kommer hjem - noe som resulterer i at jeg sovner. Egentlig hadde jeg tenkt til å gjøre et slikt "min dag - minutt for minutt", men det ble helt glemt bort.. Noen bilder fikk jeg tatt da, så tenkte å dele de

Hva har du gjort i dag?

mandag

Heihei! Dagen i går gikk som sagt til revyøving hele dagen og det var veldig lite energi igjen i meg da jeg kom hjem, så derfor ble det null blogging. I dag hadde vi også en religionsprøve (igjen), som gikk helt greit - jeg bestod ihvertfall da, hahah! Ellers i dag har vi hatt revyøving igjen etter skolen, og nå står religionslekser for tur. Alt i alt har dette vært en ganske bra dag. 

Jeg merker forresten at jeg har veldig lite å blogge om annet enn den ekstremt kjedelige hverdagen min (=skole + revyøvelser) for tiden, så gjerne kom med noen forslag i kommentarfeltet, det setter jeg stor pris på! :-)

Hvordan har din mandag vært?

hits