mars recap

Mars har vært en utrolig bra måned. Jeg har ikke gjort så altfor mye, men den har vært bra ♥ Jeg satser på at April blir enda bedre: Julie & Henriette kommer hjem fra utveksling i Spania (om en uke), jeg får pennyboardet mitt som jeg bestilte i helgen, det er påskeferie og forhåpentligvis enda bedre vær. Jeg gleder meg såå masse til ukene fremover!

Hvordan har din Mars måned hvert?

Film anmeldelse: "Natt til 17."

  • 31.03.2014 kl. 16:13
  • annet
  • 7

Heihei! For en uke siden var jeg på kino med en del andre utvalgte bloggere, og vi var så heldige at vi var de første som fikk se den nye norske filmen "Natt til 17."

I filmen følger vi 15-åringene Sam og Amir, de har kjent hverandre hele livet og ser på hverandre som brødre. Sam, Amir og de andre i gjengen deres har bestemt seg for at natten til 17. mai skal bli den beste noensinne. Vi følger vennegjengen gjennom den 16. mai og  frem til morgenen på 17. mai. Amirs plan for kvelden (16.mai) er å bli sammen med eksen Thea, men det han ikke vet er at bestevennen Sam er i ferd med å bli sammen med henne. Da Amir får vite dette blir han opprørt siden han fortsatt har sterke følelser for Thea. I løpet av dagen settes vennskapet deres på prøve, kan Amir tilgi Sam, eller blir de uvenner for alltid? 

Filmen viser hvordan det er å være ungdom, på en bra måte og det er veldig lett å kjenne seg igjen i situasjonene som guttene blir satt i. Den tar opp vennskap og kjærlighet og igjennom filmen blir begge to satt på prøve. Jeg synes dette var en utrolig bra film som viser kjempebra hvordan det er å være ungdom i dagens samfunn. Dette er absolutt en film det er verdt å dra på kino og se!

Kommer på kino fredag 4. april! Trykk >her< for å kjøpe biletter!

Har du tenkt til å se denne filmen da den kommer på kino? 

outfit 29/3-14

Gårsdagens antrekk:

jakke bik bok topp weekday cardigan h&m veske modekungen skjerf cubus bukse bik bok sko converse 

Jeg fikset forresten nytt design i går, og bildet er tatt av >Jenny<, hva synes dere?

Hva synes du om antrekket?

perfekt dag i oslo

Heihei! Dagen i dag har rett og slett ikke vært annet enn perfekt. Dro inn til Oslo i 10 tiden og møtte de andre på Starbucks klokken 11 der vi (jeg) spiste frokost, croissant + chocolate cream chip = perfeksjon ♥ Ellers var været heelt fantastisk så vi var ute og filmet og tok bilder hele dagen bortsett fra den lille timen vi var på Mc Donalds aka norske YouTubers's andre hjem, hahah! Her har dere noe bilder fra dagen:hva har du gjort i dag?

helg

Heihei! Først og fremst; god helg, denne uken har vært så utroolig lang så kjenner det var ekstra godt med helg nå. Denne helgen blir også utroolig bra, starter med en rolig fredag hjemme med mamma og pizza (♥♥) og i morgen går turen til Oslo der jeg skal møte YouTube venner. Så ser frem til en kjempekoselig dag med gode venner, filming og fiiint vær. Jeg har også planer om å ta litt bilder i morgen, så får håpe jeg faktisk husker det, haha!hva skal du denne helgen?

outfit 27/3-14

Heihei, tenkte bare å stikke kjapt innom for å vise dere dagens antrekk! 


dat pose doe..

genser cubus skjorte vero moda smykke bik bok bukse bik bok

Nå må jeg løpe på jobb, så vi snakkes i kveld!

hva synes du?

bilder fra førpremiere

Heihei! Nå tenkte jeg å dele litt bilder fra førpremieren jeg var på på mandag med dere. Vi var en del utvalgte bloggere som fikk se den nye norske filmen "Natt til 17." før all annen presse og andre mennesker. Vi fikk pizza og brus før det ble tatt en del bilder og så fikk vi se filmen. Anmeldelse av filmen kommer på mandag! :-)Foto: Kristoffer Myhre

hva synes du om bildene?

new makeup

Heihei, nå tentke jeg å vise dere noen av tingene vi fikk i goodiebagen på mandag :-) Bildene fra mandag kommer senere i dag!Favorittene mine så langt:Har du prøvd noen av disse produktene?

tirsdag

Heihei! Var utrolig koselig på kino-arrangementet i går, da vi kom dit fikk vi pizza og brus før det ble tatt litt bilder og så fikk vi goodiebags før vi gikk inn i kinosalen og så filmen. Skal se om jeg får lagt ut bildene,  da/om jeg får de tilsendt på mail. For dere som ikke har fått det med dere så var jeg på et arrangement i går med noen andre bloggere der vi fikk se en eksklusiv førpremiere på filmen "Natt til 17." (kommer på kino 4. april), skal ikke si noe om filmen nåå fordi det kommer et eget innlegg om den senere! I dag har jeg en del ting å gjøre; må redigere en film til et skoleprosjekt, rydde rommet, ta litt bilder og redigere enda en video. 

Hva skal du i dag?

natt til 17.

Heihei! Jeg glemte heelt bort å blogge i går.. Var opptatt med å filme masse videoer og skype hele dagen, så bloggen ble ikke prioritert i det hele tatt desverre. Uansett, nå sitter jeg på toget på vei til Oslo fordi i kveld skal jeg og Martine skal på en eksklusiv førpremiere til filmen "Natt til 17." sammen med en del andre bloggere. Jeg har sett traileren og den virker utrolig bra så kjenner jeg gleder meg veldig til å se den! Jeg skal også skrive litt om hva jeg synes om den da jeg har sett den, så se opp for et slikt innlegg de neste dagene :-)

hva skal du i dag?

archive

// arkivbilder

osloo

Heihei! I dag skal jeg til Oslo, så har ikke så altfor god tid til å blogge nå, men tenkte  bare å stikke innom for å ønske alle en kjempefin lørdag!

Hva skal du i dag?

outfit 21/3-14skjorte vero moda tskjorte monki bukse dr. denim jakke bik bok skjerf cubus solbriller lindex sko converse

Hva synes du?

lang dag

Heihei! Dette har vært en utroolig lang dag.. Jeg hadde først IT fagdag som endte opp med å bli en mye bedre dag enn det jeg trodde det skulle bli på morgenen i dag. Rett etter skolen dro jeg hjem til pappa for å slappe av (halvsove litt) før jeg skulle på jobb halv fem. Og i dag (kveld) har jeg hatt minimalt med kunder så denne vakten på fire timer ble utroolig lang. Nå har jeg nettopp dusjet, så nå skal jeg redigere en video før jeg skal se på Paradise Hotel. Hvordan har din dag vært?

wants

Penny Board, Polaroid Kamera, Ray Ban Clubmaster, Vans, Daniel Wellington klokke & vinrøde Converse ♥♥♥

Av tingene på "listen" over er Penny Board helt klart øverst! Har ønsket meg det såå lenge nå, og i løpet av denne/neste måneden skal jeg få kjøpt meg det! ♥

Har du noe av det samme på din ønskeliste?

hits