Juni 2013 - Recap


Inspirert av Leandra

sunset

tidsinnstilt innlegg..

beach

Heihei! I dag var vi på en strand på Baska (troooor jeg det het), det blåste ganske mye, men ellers var det ganske varmt :-) Vi fikk eendelig badet litt noe som var utrolig deilig :) Ellers lå vi egentlig bare og solet oss hele dagen. Jeg tok eegentlig ikke så mange bilder i dag, men her har dere to bilder av stranda vi var på i dag:I dag

Heihei! I dag var vi som jeg sa tidligere i dag og shoppet i Rijeka. Det var ikke sånn veeldig mye shopping, men jeg fikk kjøpt en del fine ting da :-) Ellers ble været mye bedre etterhvert, ble faktisk strålende sol midt på dagen. Nå sitter jeg her og blogger + laster opp en vlog (som forhåpentligvis blir lastet opp i dag, har kun 10% strøm igjen, ææ), og straks skal vi gå ned i leiligheten igjen for å ordne oss siden vi skal ut å spise snart :-)

I tillegg til det over kjøpte jeg også et skjørt og en topp, det viser jeg senere i en outfit ellerno :-)

Hva har du gjort i dag?

Dag 1 i Kroatia

Heihei! Vi var fremme i Kroatia i elleve tiden i går, og været var helt greit egentlig. Det var ikke for varmt, men ikke alt for kaldt heller. I går gjorde vi eegentlig ikke så veldig mye spesielt, vi gikk egentlig bare rundt og "ble kjent med stedet" også var vi litt på stranden. I dag er planen at vi skal inn til Rijeka (en litt større by) tror jeg, og der skal vi shoppe litt siden været i dag er ganske grått. Så vi snakkes litt senere! :-) Her har dere forresten noen kjappe bilder fra i går: 

åå, det er såå fint her!Bloggingen går ganske greit her nede, minus det at det tar rundt fem minutter å laste opp et bilde, og det at jeg må gå "ganske langt" for å få internett siden det ikke er noe internett i leiligheten... Men jeg skal prøve å blogge så ofte jeg kan / gidder, haha! :) 

Hva har du gjort i det siste? 

Kroatia

Sorry for den utrooolig dårlige bloggingen de siste dagene.. Men jeg har vært utrolig opptatt med pakking og videolaging.  Nå har jeg egentlig bare tenkt til å se den nyeste episoden av PLL og slappe litt av før jeg går og legger meg. Flyet går halv åtte i morgen tidlig, så da må vi stå opp klokka fire (!), og da kan det være greit å ha sovet litt, haha! Her har dere forresten en liten vlog jeg filmet i stad: 

Som jeg sier i videoen så vet jeg ikke heeelt hvordan det blir med blogging når jeg er i Kroatia, siden jeg rett og slett ikke vet hvordan nettet i leiligheten der vi skal være er... Men jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge :-) 

 

liveshow!

  • 25.06.2013 kl. 18:38
  • annet
  • 7

Jeg har vært opptatt i heele dag med pakking og videofilming, så jeg har faktisk ikke hatt tid til å blogge. Men kl. 19.00 skal jeg ha liveshow/livestream med Nina og Sandra, det finner dere >her<
Bracelets

Tumblr.

Ååh, tumblr er helt seriøst noe av det beste jeg vet! Jeg kan sitte der i flere timer og bare bla igjennom bilder og reblogge de jeg liker. Ellers er det også en del fangirling på tumblr'n min, haha!http://eliseeks.tumblr.com

Nå skal jeg på jobb, så vi snakkes litt senere!

Om du har tumblr: Hva heter du på tumblr? (Følger noen som legger igjen tumblr navnet sitt under)

DIY: armebånd

Sett på HD for bedre kvalitet!

Flinke norske YouTubere #1

Heihei! Jeg tenkte jeg kunne linke dere noen flinke norske YouTubere :-D (Kommer flere slike innlegg etterhvert om dere vil det)

Malinaao

BeautyByAmandaB

Sannidra

Nina Bentsen

Elise Meinstad Akerhaugen

Følger du noen av de over? (Om du ikke gjør det, gå til kanalene deres og subscribe nåå :-D)

Inspirert av Sandra

Sunday

Heihei! I går kveld var jeg på Skype/Tinychat i rundt 6 timer med Nina og Sandra, noe som endte med noe sånt som bildet under, haha! Jeg holdt på å testet forskjellige livestreams da jeg Skypet med sandra, og til slutt fant jeg TinyChat, som er en livestream side der du kan være flere på en gang. Og da fikk vi med oss Nina også, og var der i rundt 3 timer ellerno! Anyways, det somvar greia med at jeg forteller dere dette er at da kan jeg på med meg noen på en livestream en gang! Altså noen som ikke bor i nærheten :-)

Ellers i dag skal jeg til Oslo for å feire bursdagen til kusinen min. Noe jeg gleder meg veldig til, siden jeg ikke har sett "den siden av familien" på kjeempelenge! :-) Utenom det har jeg ikke så veeldig mye planer i dag egentlig. Jeg postet også en ny video i dag som dere kan sjekke ut >her<

Hva skal du i dag?

New shoes!

Heihei! Dette har seriøst vært den kjedeligste dagen på leenge, kjedet meg faktisk så mye at jeg ble med May (stemor) på butikken bare for å kjøpe noe godt å spise, haha! Anyways,Therese kjøpte disse skoene da vi var i Spania i April, og da klarte hun å kjøpe de i en aalt for stor størrelse til henne (uheldigvis for henne, heldigvis for meg, haha!). Så i går kjøpte jeg de av henne, og jeg eelsker de allerede!

Jeg har forresten lyst til å begynne ha noen livestreams i sommer (noe lignende det Leandra gjorde for noen måneder siden), om det er noe dere hadde hatt lyst til. Fortell meg gjerne om dere vil det i kommentarfeltet :-D

Hva synes du?

Vg lista

Heihei! Det var utrolig koselig i Oslo med Martine, Ida og Thea i går. Vi gikk først og spiste på peppes, og etter det gikk vi egentlig bare rundt til klokka ble kvart på åtte (da gikk vi mot rådhusplassen). Jeg vil bare "unnskylde" for at jeg ikke sa noe (+var skikkelig rar) til de jentene vi gikk forbi som sa at de hadde sett meg på YouTube (vet jo ikke om de leser dette da, men..), haha! Jeg visste ikke heelt hva jeg skulle si, siden det aaldri har skjedd før, så jeg bare smilte litt og gikk videre (siden vi var utrolig stressa).. Ellers regnet det jo utroolig mye i går, det regnet faktisk så mye at det regnet igjennom jakka mi, som jeg trodde var vanntett - noe den altså ikke var.. Vi endte også opp med å dra en time før, siden det regnet så mye. 

har desverre ingen bilder fra i går..

Til dere som lurte å om jeg kunne vise hvordan vi lagde de levitasjonsbildene; google it. Det gjorde jeg :-)

Hva gjorde du i går?

Levitation

Heihei! Her er de mest velykkede lecitasjonsbildene jeg og Julie tok på onsdag, enjoy!

Canon eos 500d, 50mm f/1.8

Hva synes du om bildene?

hits