summer lookbook 2014

Gjerne abonner på kanalen min, jeg er veeldig nærme 5000 subs nå og hadde vært utrolig gøy og nå det! :-D

Hva synes du?

ny jakke!

Heihei! Denne dagen har gått utroolig fort, men jeg har faktisk fått gjort noe til en forandring. Våknet "tidlig" og så PLL før jeg ordnet meg og spiste frokost før jeg tok med meg Pennyboardet og skatet ned til Martine. Deretter dro vi ned i byen for å fikse noen småting i banken og så kjøpte vi en slush hver og satte oss i skyggen og snakket litt før vi dro hjem igjen. JAKKE >her<

Hva synes du om jakken?

vg lista

Heihei! Dagen i går var en ganske stressende dag - eller jeg fikk ihvertfall ikke tid til å oppdatere bloggen. Startet dagen med å våkne som en zombie klokken 10 for så å dra meg opp av sengen rundt 10.45 og så syklet jeg ned til kulturhuset for å få karakterkortet mitt. Er ikke sånn superfornøyd med karakterene og snittet mitt i år, så neste skoleår blir det myye mer jobbing fra min side. Da jeg kom hjem ryddet jeg rommet og vasket badet før turen gikk til Oslo sammen med Henriette. Vi gikk først litt rundt i noen butikker før turen gikk til Rådhusplassen og VG lista 2014. Var et utrolig bra show og overraskende lite regn i år, hahah! Hadde en utroolig koselig dag med Henriette og ♥ Nå går turen straks til Sverige der jeg skal være til i morgen, så vi snakkes i morgen tenker jeg (med tanke på at nettet der er såå tregt, haha!) 


Bilde fra instagram - @eliseeks

Var du på VG lista i går?

[18]

Heihei! I dag er det 19. juni, og idag er min 18 års dag. Er egentlig ganske sykt at jeg er 18 år i dag, husker jeg begynte å telle ned da det var rundt 400 dager igjen og det føltes som en evighet, men i dag er jeg altså 18 år. Dagens planer er å ha en kjøretime nå straks og i kveld skal jeg ut og spise med familien ♥

Hva skal du i dag?

room details

Heihei! Jeg har ryddet og ordnet litt på rommet mitt i dag, så jeg tenkte å vise dere noen bilder av rommet mitt. Forhåpentligvis kommer det en ny romvideo om ikke så altfor lenge!

Hva synes du?

blogginspirasjon?

Heihei! Jeg har hatt veldig lyst til å bli flinkere til å blogge igjen, sånn som jeg blogget før. Da jeg tok med meg kameraet mitt overalt, tok masse bilder og oppdaterte bloggen min så og si daglig. Jeg har lite tro på at det vil bli daglig blogging, men jeg har lyst til å bli en del flinkere, så jeg lurte på om dere har noen idèer til hva jeg kan blogge om? Hva vil dere se på bloggen min? Er det noen spesielle innlegg dere vil lese? Rop ut i kommentarfeltet så skal jeg prøve å bli litt flinkere ♥ Jeg har også tenkt til å få ordnet en ny header og eventuelt et nytt design, siden jeg er ekstremt lei av hvordan bloggen ser ut nå.fin musikk

  
 

Hva er dine favoritt sanger for øyeblikket?

18 års feiring

Heihei! En stund siden sist nå, men jeg greier virkelig ikke dette "blogge-bra-hver-dag"-greiene, så det blir til at jeg kommer med litt oppdateringer da jeg føler for å blogge. Uansett, denne uken har gått til å forberede bursdagen min som jeg feiret i går sammen med Nina og Henriette. Torsdagen startet med at jeg dro til byen for å kjøpe inn ting før jeg møtte Julie og så gikk vi rundt i byen litt til. Etter dette dro jeg hjem for å raskt rydde rommet mitt før jeg dro ut til Nina for å begynne å gjøre klart ting til fredag. Vi valgte å risikere å feire bursdagen ute i hagen til Nina, selvom partyteltet vi satte opp på hadde blåst ned pga den sterke vinden da vi kom på fredagsmorgenen. Det å feire ute viste seg å bli utrolig bra med tanke på at vinden stoppet akkurat da gjestene kom. Alt i alt var det en utrooolig koselig og morsom kveld, her har dere litt bilder:Hva gjorde du i går?

langhelg & sommerferie!

Heihei! På fredag hadde jeg siste ordinære skoledag, og jeg har vel egentlig tatt sommerferie nå.. Er bare en avslutning med klassen igjen før det er sommerferie helt på ordentlig. Denne langhelgen har jeg tilbragt på camping i Sverige. Planen var eegentlig å blogge mens jeg var der, så jeg tok med mac og kamera, men nettet vårt der var aaalt for tregt og jeg gadd rett og slett ikke vente 10 min for at ett bilde skulle lastes opp. Dermed tenker jeg å bare lage et kjapt oppsumerings innlegg (igjen) nå. 

Hva har du gjort denne helgen?

Mai Recap

Heihei! Hehe. Jeg har vel egentlig ikke så mange gode grunner til at jeg ikke har blogget på over en måned, så jeg skal ikke prøve å komme på noe en gang hahah! Siden sist har jeg faktisk gjort en del, har hatt masse skolearbeid og avsluttende vurderinger i fag, vært noen dager i Oslo, vært i bursdag, hatt eksamen osv. Men jo, jeg har tenkt til å bli litt flinkere på å blogge oftere og mer variert, så gjerne skriv noen forslag i kommentarfeltet ♥ I dette inlegget tenkte jeg bare kjapt å oppsummere det jeg har gjort den siste måneden: 


Lagde oreobrownies // Skypet med venner ♥ // OOTD selfie // Ute med Martine


Bakte kake til Julie // Lørdag // Kreativt // Koselig rom 


Bursdagen til Therese ♥


17. mai // Mormor ♥ // Miley Cyrus med Martine, Lisa & Carina ♥


Lisa ♥ // OOTD Selfie #2 // St. Hanshaugen med YouTube venner ♥ // På eventyr i Oslo med Jenny, Maria og Cathrin ♥

Denne måneden har vært så sykt bra og fylt med utrolig mange bra minner og masse fint vær ♥ Satser på en like bra Juni-måned, med tanke på at sommerferien min så og si starter i morgen! ♥ Men jo, da snakkes vi snart (forhåpentligvis ikke om en måned, hahah!)

Hva har du gjort den siste måneden? Hva vil du lese om på bloggen min?

hits