3 favoritt sanger

Heihei! Det blir nok ikke noe av at jeg blogger hver dag, haha! Kommer til å blogge når jeg har tid og faktisk har noe å blogge om. Blogget ikke i går pga jeg var opptatt heele dagen med å planlegge noe utroolig kult som skal skje i August, det er foreløpig hemmelig da, haha! Anyways, i dag tenkte jeg å vise dere mine tre favorittsanger for tiden: 

Time Of Your Life - Kid Ink

Best Song Ever - One Direction 

Floats My Boat - Aer

Nevn 3 av dine favorittsanger i kommentarfeltet! :-)

3 bilder

I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye spesielt, har kun filmet noen videoer og ryddet i klesskapet . Tok litt bilder da, noe som var litt uvant med tanke på at jeg ikke har tatt bilder på 3 uker (!). 

Hva har du gjort i dag? 

Tilbake

Heihei! Leenge siden sist. Jeg tok en liten (lang) bloggpause rett og slett fordi jeg ikke har gjort noe særlig spesielt... Jeg tenker at jeg skal prøve å hvertfall blogge en gang om dagen, men fokusere mest på YouTube kanalen min da :-) Siden sist har jeg som sagt ikke gjort så veldig mye spesielt, har for det meste bare slappet av, nytt sommerferien, vært med venner og jobbet en del. 


Noen instagram bilder fra den siste tiden. 

Hva har du gjort i det siste? 

Giveaway! (Naked basics++)

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem. Jeg har hatt det utroolig gøy de dagene jeg har vært hos Elise. Hvis du ser bort ifra de "mindre-pene" iPhone bildene vi tok, så tok vi faktisk ingen bilder, jaja. Akkurat nå sitter jeg og redigerer en av videoene vi filmet, så den kommer allerede på søndag! Her har dere også en utrolig exciting video, nemlig en giveaway! Du kan ikke delta her på bloggen, så du må trykke på 'YouTube' tegnet nederst til høyre og delta ved å kommentere på videoen :-) 

Sett på HD for bedre kvalitet!

unblogged

Heihei! Akkurat nå sitter jeg på toget til Nordagutu for å møte Elise (link til bloggen hennes (selvom hun ikke blogger lenger) >her<). Jeg skal være der til fredag og jeg gleder meg helt syykt mye! Vi skal ta masse bilder, lage mange YouTube videoer og bare gjøre utrolig mye kult, haha :-) Jeg vet ikke heelt hvordan det blir med blogging mens jeg hos henne, men jeg blogger mest sannsynlig ikke før jeg kommer hjem på fredag. Her har dere forresten noen upostede bilder jeg har tatt i det siste: Tidsinnstilt innlegg

Kroatia 2013

Inspiration - Demi Lovato

My rolemodel = perfect ♥

eventyr

Heihei! "Lenge siden sist"... Jeg har faktisk gjort en del siden jeg kom hjem fra Kroatia, så jeg har ikke hatt så veldig mye tid til å blogge desverre. Men jeg kan jo oppsummere litt  hva jeg har gjort :-) Da jeg kom hjem på søndag begynte jeg å pakke ut av kofferten min og i seks tiden kom Martine på besøk. Vi ga hverandre noen smågaver (hun har vært i Finland ♥). Etterhvert lagde vi også vafler med nutella (♥). I dag sto jeg opp ganske tidlig til å være meg (klokken ni), og da klokka var tolv hadde jeg filmet 3 videoer, pakket, vært i banken og redigert en video (effektiv?). 

Akkurat nå er jeg i Bærum hos kjæresten til mamma sammen med Martine (og mamma da, haha). Og i stad var vi på et lite bilde eventyr, her har dere noen bilder: 


Martine fant en sandhaug. 


Vi fant også en katt...


Og vi tok masse bilder av den.. 

Nå skal jeg begynne å redigere innkjøpsvideoen fra Kroatia, sosial.

Hva har du gjort i dag?

outfit 6/7-13

Heihei! I dag var den "siste hele dagen" i Kroatia, og den brukte vi til å være på stranda (selvom det regnet litt, haha!). Nå skal vi straks ut å spise så her har dere antrekket mitt for i kveld:topp random butikk i italia jakke h&m shorts levis sko random butikk i kroatia klokke promod armebånd claire's & bikbok

Hva synes du?

Juni favoritter

Italia

Heihei! Nå har vi nesten akkurat kommet inn på hotellrommet etter en lang, men utroolig bra dag i Italia! Været har vært kjempe fint (31 grader ♥), og vi har fått shoppet masse. Jeg kjøpte meg blandt annet en Levis shorts, er sååå fornøyd! Alle innkjøpene fra Kroatia + Italia kommer i en video da jeg kommer hjem :-)

To bilder fra da vi var ute og spiste nettopp

Hva har du gjort i dag?

030713

Heihei! I dag har vi vært på stranda (eller ved vannet siden det faktisk ikke er sandstrender her, haha). Og som vanlig har jeg vært ganske dårlig til å ta bilder i dag, tok to brukelige bilder liksom, haha! Meen når jeg kommer hjem kommer det en video med masse klipp herfra :-) Nå sitter jeg forresten og ser på litt shopping i Trieste (i Italia) siden vi skal dit en tur i morgen, og så skal vi være der til fredag. Gleder meg utroolig til det, og håper det har en del shopping der, jeg vet ihvertfall at de har en Sephora butikk 5 minutter fra hotellet der vi bor! Hahha :-)

Nå skal jeg se den nyeste PLL episoden mens jeg fortsetter å se etter shopping, haha! Snakkes :-)

 

#instagram

Heihei! Jeg er ikke utroolig flink til å ta bilder med kameraet mitt for tiden (glemmer det liksom litt, haha!). Men hvis dere vil se bilder frra Kroatia og det jeg gjøre her nede kan dere jo følge meg på instagram, der heter jeg @eliseeks 

Hva heter du på instagram? (Følger noen som legger igjen brukernavnet sitt i kommentarfeltet!)

Bilder fra i dag

Heihei! I dag har vi egentlig ikke gjort så veldig mye spessielt, men jeg har ihvertfall tatt litt bilder til dere :-)Hva synes du om bildene?

hits