Stavanger dag 1

Heihei! Dagen i går gikk egentlig veldig i ett. Jeg møtte Julia på flyplassen klokken 12 og så møtte vi Kristine rundt klokken halv to før vi tok flyet til Stavanger i tre tiden. Da vi kom til Stavanger dro vi og spiste på Dolly Dimpels, gikk i #fargegaten og lekte i geo parken som de voksne personene vi er, hahah! Etter dette dro vi til Lykke Sofie der jeg, Nina og Miriam (som kommer i kveld) skal sove denne uken. Her er noen biledr fra i går (alle er tatt av Sandra, så creds til henne):


♥♥♥

Hva gjorde du i går?

Klar for avreise!

Heihei! I dag våknet jeg tidlig (klokken 9 som er tidlig for meg ja) og siden da har jeg styrt med å pakke ferdig kofferten, ordne meg og spise frokost. Nå skal vi straks dra til Gardermoen før turen går til Stavanger - herreguud som jeg gleder meg! ♥Skal du reise noe sted i sommer/har du reist noe sted?

instagram lately


@eliseeks

Hva heter du på instagram?

nytt design!

  • 27.07.2014 kl. 14:49
  • annet
  • 4

Heihei! Jeg har helt glemt bort å nevne for dere at jeg har fått nytt design på bloggen. Og designet er det herligste >Tonje< som har tatt seg tid til å lage for meg. Jeg sliter veldig med å blogge når jeg har et design jeg er missfornøyd med, men med en gang jeg fikk dette designet fra Tonje kjente jeg at jeg fikk masse inspirasjon med én gang. Problemet mitt nå er vel egentlig bare å ta meg tid til  skrive om ting, eller å ha ting å skrive om, hahah! Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo hos mormor og her skal jeg være til i morgen da turen går mot Stavanger - endelig! Da blir det 5 dager i Stavanger med gode venner jeg ser aaltfor sjeldent. 


Ganske random bilde, men her gikk jeg og mormor tur i går kveld ♥

Hva synes du om designet?

tacokveld og skating

Heihei! I dag har vært en utroolig bra dag! Eller den startet ganske dårlig med at formen ikke var helt bra, men utover dagen ble jeg bare bedre og i seks tiden kom Julie og Henriette på besøk. Vi spiste taco og godteri, hørte på musikk og så pennyboardet vi i rundt 2-3 timer. Var en utroolig koselig dag som vi må gjenta om ikke så altfor lenge ♥♥

Hva har du gjort i dag?

du er bra nok.

jeg selger klær


I tillegg til prisen på plagget må du betale frakt! Send mail til: ellielicka@hotmail.com om du er interessert i å kjøpe noe! :-)

2 nye t-skjorter

HER

HER

Hvilken likte du best?

Ask Elise #6

produktiv tirsdag

Heihei! Det er en stund siden jeg har blogget hverdagslige innlegg nå, så jeg tenkte å skrive et slikt innlegg igjen til en forandring. I dag våknet jeg tidlig, men jeg fant fort ut at jeg ikke gadd å stå opp så tidlig og jeg snudde meg og dro dyna over meg og sov i noen timer til. Da jeg våknet fikk jeg plutselig en bølge med videomotivasjon over meg, så da sto jeg opp og sminket meg og siden da har jeg filmet 4 videoer og den ene er allerede på kanalen min! :-) Nå sitter jeg og redigerer video nummer to, og kjenner jeg er skikkelig fornøyd med alt det YouTube relaterte jeg har fått gjort i dag! Straks skal jeg også ut og spise med mamma og Thea som jeg regner med at blir veldig koselig med tanke på at vi gjør slike ting veeldig sjeldent.Hva har du gjort i dag?

you don't have to try so hard

Beste musikkvideoen jeg har sett i mitt liv. 

I denne sangen og musikkvideoen tar Colbie Caillat opp noe som kanskje sees på som tabu å snakke om. Hver gang jeg ser denne musikkvideoen og hører denne sangen treffer den meg like mye. Hvorfor skal man bry seg så altfor mye om hva folk mener om seg selv? Hvorfor skal andres mening om deg bety noe som helst? Hvorfor skal man gjemme seg bak lag på lag med sminke i stedet for å vise hvordan man egentlig er? Dagens samfunn har blitt så ekstremt opptatt av akkurat dette; utseende og hvordan man se ut. Du skal være tynn, ha flat mage og thigh gap. Du skal ha langt hår som alltid ligger på rett plass og sminke som gjør at du ser "flawless" ut. NEI. Denne musikkvideoen viser dette presset i dagens samfunn på en så utroolig bra måte og jeg synes hun forteller det at "du er bra nok som du er" på en utroolig bra måte. 

Hva synes du om denne musikkvideoen og sangen? 

all i want to do is travel

Akkurat nå er alt jeg vil å reise og oppleve verden. Jeg vil se nye steder, kulturer og mennesker. Jeg vil se verden.
♥ ♥ ♥ 

3 land du vil reise til?

get ready with me: summer day

tiende Juli

Heihei! I dag har jeg som vanlig ikke gjort så altfor mye. Jeg har begynt å pakke litt (siden vi reiser hjem i morgen), badet, slappet av og så bestemte jeg meg for å gå en liten tur. Det var vel egentlig mest for å høre på litt musikk og tenke, men det endte med at jeg også fikk tatt litt bilder. Jeg tar så og si aldri bilder lenger, så jeg tenkte å dele de med dere selvom de ikke er så spesielle :-)

Hva synes du om bildene?

bad decisions make good stories

99,- gina tricot

Hva synes du om tskjorten?

hits