#AskNorwegianYouTubers

Heihei! Her har dere en video jeg lagde med mange andre norske YouTubere mens jeg var i Haugesund :-) Enjoy!

YouTube OTP

Heihei! I dag hadde jeg faktisk også planer så i dag dro jeg til Oslo og møtte Helene, det var utroolig koselig! :-) Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye spesielt, gikk å spiste på Peppes, snakket og drakk Starbucks, det var kjempekoselig å endelig møte henne også! :-) Nå er jeg "helt hjemme" igjen, og det skal jeg være til skolen starter.. Føler jeg kommer til å gå inn i en slags "depresjon" etter å ha hatt det sååå gøy hver dag i en uke da, hahaha! Har eegentlig ikke så mye å glede meg til nå.. Men heldigvis er det snart bare 6 uker til Høstferien da vi planlegger å møtes igjen! Anyways, her har dere en video jeg lagde med Nina da jeg var i Haugesund! 

Haugesund!

Heihei! Long time no see... Den siste uken har jeg vært (og er fortsatt) i Haugesund med mange YouTube venner. Jeg kunne desverre ikke blogge noe om dette før jeg dro fordi vi skulle overraske Miriam, det og flere vlogger kan du se på vlogkanalen min >her<. Jeg kom på torsdag 8.  og så skal jeg hjem i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne lage et lite innlegg og "oppsummere" med litt bilder og sånn, og om du vil se mer så kan du gå på vlogkanalen min som er linket tidligere i innlegget :-) 

Den andre dagen i Haugesund dro vi til Stavanger for å møte Sandra før turen gikk videre til Kongeparken noe som var utroolig gøy! (der vlogget jeg utrolig mye, så sjekk vlogkanalen om du vil se mer hva vi gjorde. Dagen i går var HELT KLART den beste dagen i Haugesund! Da kom Leandra, Ida og Lisa fra Bergen og Johanne + Sandra kom fra Stavanger, og vi samlet oss for et lite "mini VidCon" som de kule YouTuberne vi er. Dagen gikk med til å filme 9 (!) forskjellige "AskNorwegianYoutubers" videoer, og mange andre videoer som vi måtte filme i byen, hahaha! Jeg føler at dette er en dag jeg kommer til å huske utroolig lenge, og det var kjempetrist når de fra Bergen og Stavanger dro hjem på kvelden... Vi har faktisk sånn halveis begynt å planlegge når vi skal møtes neste gang, hahaha! Jeg tenkte også jeg kunne dele vloggen fra i går her på bloggen siden jeg faktisk satt og grein da jeg redigerte den, haha ♥

Jeg vet forresten ikke helt hvordan det blir med bloggingen min, men jeg ville ihvertfall dele dette med dere siden dette har vært det morsomste som har skjedd hele ferien :-) Jeg skal ihvertfall prøve å blogge mer når skolen begynner igjen, siden da skjer det jo litt mer :-)

Hva har du gjort den siste uken?

Juli favoritter

Juli 2013 - Recap

Har helt glemt å poste dette innlegget, men her har dere en recap med bilder fra Juli! :-)


Husk konkurransen >her<

Ting jeg liker

YouTube. Gitar. Sure kirsebær. Sminke. The Hunger Games. Taylor Swift. Brownies. Neglelakk. Akustisk musikk. Kameraet mitt. Lysene på sengen min. Muscle tanks. Spotify. Maccen min. Ola shorts. Our2ndLife. Converse. Tumblr. Demi Lovato. Sommer. Ombrè hår. Pretty Little Liars. Gamle sanger. Solnedganger. iPhonen min. Deg. Blogg. Fersken iste. Sminkeprodukter med søte navn. 

 

 

 

 

 

Nevn noen ting du liker i kommentarfeltet ♥

Husk konkurransen >her<

bw

Husk konkurransen >her<

Vinn personlig almanakk! (AVSLUTTET)

Da setter jeg i gang enda en konkurranse her på bloggen, og denne gangen er den i samarbeid med PersonligAlamanakk. Jeg er utrolig fornøyd med min som jeg fikk i fjor, og derfor vil jeg gi en til dere også  :-) Du kan velge nøyaktig hvordan den skal være: størrelse, forside, bakside, innsiden. Du kan også bestemme startmåneden på den, noe som passer perfekt siden skolen begynner jo snart!

Det du må gjøre for å vinne en slik almanakk er å:

- Like facebook siden deres >her<  (blir sjekket)
- Følg personlig almanakk på instagram: @personligalmanakk (blir sjekket)
- Like facebook siden min >her<  (blir sjekket)
- Legge igjen en kommentar med epost adressen din! 
- Du kan kommentere så mange ganger du vil!

Jeg avslutter konkurransen om noen dager, og vinneren trekkes med random.org   

 

 

Almanakken jeg fikk i fjor. 

Vinneren ble NINA BENTSEN

Er du med?

hits