ukens spørsmål #1

  • 31.08.2014 kl. 13:27
  • annet
  • 5

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg startet å blogge i November 2009, så jeg husker ikke helt eegentlig. Men jeg tror det var fordi så mange andre gjorde det og jeg ville prøve det ut selv :-) 

Hvordan ble du så kjent på YouTube?
Vil ikke si jeg er så kjent på YouTube, hahah! Men jeg fikk mange abonnenter og visninger ved å legge ut videoer regelmessig (1-2 ganger i uken) og så lagde jeg videoer jeg selv ville sett på.  

Hva er ditt favoritt sminkemerke?
Maybelline :-) 

Favoritt årstid?
Sommer heelt klart! Hvilken farge brukte du til håret? Veldig fint!
Tuusen takk! Jeg brukte en fra Schwarzkopf i fargen 862 Natural Brown.  

Har du instagram og hva heter du på insta?
Ja, jeg heter @eliseeks  

Hvor får du all inspirasjonen til videoer fra?
Den får jeg fra ting jeg opplever eller andre YouTubere jeg ser på. Om jeg opplever noe spesielt snakker jeg gjerne om det i en video eller gjør en tag rundt det, og om jge ser en YouTuber gjør en kul video gjør jeg noe lignende selv.  

Hvem er din nyeste youtubevenn?
Troor det er Thomas :-) 

Når er neste gang du skal møte de andre YouTube jentene?
Det vet jeg faktisk ikke, tror desverre det blir veeldig lenge til neste gang :( Hva pleier du å bestille på Starbucks/Waynes?
Starbucks: Chocolate Cream Chip. Waynes: Caffe Mocca Frappe uten kaffe.  

Hvilken linje går du på?
Studiespesialiserende med valgfagene entreprenørskap, engelsk og politikk & menneskerettigheter.  

Syntes du det var flaut å begynne med youtube/blogg i begynnelsen?
Nei, eller jeg syntes det var ganske flaut da folk så videoene mine/leste bloggen min høyt. 

Var du redd for at noen du kjente på ekte skulle finne kanalen/bloggen din?
Nope 

Hvilken slags mikrofon bruker du til YouTube videoene dine?
Jeg bruker faktisk ikke mikrofon, men jeg har veldig lyst på en! 

Kan du ha et innlegg der du anbefaler youtubere, liksom som en linkerunde, bare at du linker til en youtube-kanal?
Det kan jeg sikkert få til :-) 

 

Noe spesielt du lurer på til neste gang?

antrekk 29/8-14

(skulle blitt postet i går)jakke her bukse cubus sko converse smykke h&m tskjorte her

Hva synes du?

spørsmålsrunde!Blir vel egentlig ikke en spørsmålsrunde, eller jo, men jeg vil prøve å få til ukens/månedens spørsmål. Så still spørsmål du lurer på i kommentarfeltet! 

denne sommeren har jeg..

  • 21.08.2014 kl. 20:42
  • annet
  • 2

JUNI:


... feiret bursdagen min, var på vg-lista med Henriette, begynte sommerens skype obsession (YoloSwag# ♥), fikk verdens beste bursdagsgave - Katy Perry billetter, ble obsessed med Doctor Who (tusen takk Thomas)

JULI:


... skypet ekstremt mye, klippet håret kort, vært på camping i Sverige, shoppet i Karlstad, vært hjemme alene, vært hos mormor, reist til Stavanger, sett YouTube venner igjen etter altfor lenge, endelig tatt selfie med Ine, fått venner fra Nederland, snudd døgnrytmen helt, levd på minimalt med søvn - dermed drukket burn (ikke min beste avgjørelse denne sommeren), vært i Kongeparken, kost meg ekstremt

AUGUST:


...reist til Haugesund, overrasket Nina i bursdagen hennes, vært i Haugesund i én uke ca, kommet hjem, vært med venner, hatt besøk av Julia, brukt de siste dagene av sommerferien på å slappe heelt av

Og før jeg visste ordet av det var jeg tilbake på skolebenken. Denne første skoleuken har gått ganske greit til tross for at døgnrytmen min er helt på tur, sovner ikke før 1-2 hver eneste natt - som resulterer i en ekstremt sliten Elise på skolen.. Kjenner jeg allerede gleder meg til helg i morgen jeg, hahah! Jeg har også begynt å telle ned til de neste feriene - kun 36 dager til høstferie dere, we can do this! Dette året kjenner jeg at kommer til å bli slitsomt, men samtidig utroolig bra. Er jo det siste året på vgs som vil si avsluttende fag og vurderinger, siste tiden med venner før alle går "egne veier" og selvfølgelig russetiden som jeg gleder meg ekstreemt mye til! 

Hva har du gjort i sommer?

collage

Heihei! De siste dagene har jeg begynt å ommøbelere litt på rommet mitt siden jeg var gaanske lei av hvordan det så ut. Akkurat nå er rommet et eneste stort kaos, men jeg kjenner jeg allerede er mer fornøyd enn det jeg var for noen dager siden! De siste dagene har jeg flyttet rundt på møbler og prøvd å gjøre om på ting slik at jeg skal bruke minst mulig penger på dette. F.eks hadde jeg en ganske stor ramme der man kunne ha 3 bilder, men i går bestemte jeg meg heller for å lage en slik kollasj i den:

Hva synes du?

nytt fra sheinside

Heihei! Her om dagen hentet jeg en pakke på posten fra SheInside. I pakken lå sminkekostene og t skjorten som dere kan se under. Jeg har ikke fått prøvd sminkekostene så altfor mye enda, men jeg har fått prøvd de litt og jeg liker de veldig godt allerede. T-skjorten er som vanlig i utrolig god kvalitet, og så elsker jeg printen på den! Om dere ser etter t-skjorter som ikke alle har - men som allikevel er billige - vil jeg virkelig anbefale dere å sjekke ut sheinside! :-)
LINK >HER<


LINK >HER<

Hva synes du om tskjorten og sminkekostene?

stavanger & haugesund recap

Heihei, lenge siden sist! Siden sist har jeg vært i Oslo, Stavanger og Haugesund. Og disse to ukene kan helt klart kåres som de beste denne sommeren - om ikke de beste i hele år! Jeg var først i Stavanger som dere fikk lese litt smått om, før jeg plutselig tok en lang pause der jeg bare nøt tiden og skapte minner med gode venner fra andre siden av landet (#klisje). Da vi var i Stavanger filmet vi en del videoer, vlogget masse, var i Kongeparken, lo utrolig masse, ble kjent med gutter fra Nederland, skapte mange interne vitser og minner og hadde det dritbra. Det er egentlig ingen andre ord som kan beskrive de 5 dagene vi var i Stavanger, så her har dere en liten oppsummering med bilder fra dagene i Stavanger:


♥♥♥

Den 1. august skulle jeg egentlig hjem til Askim, men da hadde jeg bestilt enda en tur - til Haugesund. Så da ble jeg igjen i Stavanger i noen timer før jeg tok båten til Haugesund og overrasket bestevenninnen min Nina i bursdagen hennes dagen etterpå! I Haugesund gjorde vi ikke like mye som vi gjorde i Stavanger, det gikk for det meste i å være våken alt for lenge (som jeg har gjort hele sommer), sove lenge, filme videoer og så dro vi på en utrolig gøy biltur midt på natten, minner ♥♥


♥♥♥

Hva har du gjort de siste ukene?

hits