fall lookbook

Sjekk ut infoboksen på YouTube for å se hvor plaggene i antrekkene er fra!

Hva synes du om videoen? Hvilket antrekk likte du best?

1989

Heihei! Om du har fulgt med på bloggen min en stund har du kanskje fått med deg hvor stor fan av Taylor Swift jeg er. Jeg har vært det siden 2010 ca og jeg er fortsatt en like stor fan. Bare spør vennene mine - om de prøver å hakke på henne/hate på henne går jeg i maks defence mode, haaha! Anyways i dag kom endelig det veldig etterlengtede albumet "1989". Jeg har vært sykt gira helt siden Shake It Off kom i sommer, selvom jeg var bittelitt usikker på den nye stilen hun gikk for. Men etter å ha hørt alle sangene på albumet minst fem ganger allerede i dag har jeg kommet fram til at jeg absolutt elsker den nye stilen hun går for. Favorittene mine så langt er Blank Space, Style, All You Had To Do Was Stay, Wildest Dreams, Bad Blood og How You Get The Girl. Well.. who am I kidding, egentlig elsker jeg hele greia ♥♥

Om du vil høre på albumet kan du trykke her - da det enda ikke har kommet på Spotify desverre.

Hva synes du om '1989'? 

new in: sheinside

Heihei! For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten fra SheInside. Som alltid er jeg utroolig fornøyd med alle plaggene som var i pakken. Jeg har alltid ønsket meg en enkel og fin skinnjakke og denne er helt perfekt! Ellers er begge genserene utroolig gode og myke - spesielt den beige!


Genser >HER<


Genser >HER<


Skinnjakke >HER<

Hva synes du om plaggene? Hvilket likte du best?

hverdagssminke

fall outfit


skjorte carlings smykke h&m tskjorte >HER<

Hva synes du?

september favoritter 2014

Hva har vært dine favoritter gjennom September?

oktober

Heihei! Som jeg skrev i forrige innlegg startet jeg høstferien min med en tur til Horten der jeg besøkte Julia i noen dager. Jeg kom hjem igjen på tirsdag og på onsdag bestod jeg teoriprøven til billappen (!!). Det var en syykt stor lettelse å bare bli ferdig med noe jeg hadde gruet meg til såå lenge! Resten av ferien har jeg egentlig ingen andre planer enn å bare slappe av og nyte at jeg har fri. I dag er planen å rydde rommet (siden det faktisk ikke (at all) ser ut her.. heheh) og så skal jeg ha en kjøretime. 

Hva skal du i dag?

hits