November Recap

Selvom jeg ikke har gjort så mye i November har det vært en utrolig fin måned. Stikkord som beskriver november: eksamenslesing, Sondre Justad konsert, Splay innspilling, mat, kinobesøk, black friday shopping og glede over å være ferdig med eksamen ♥ Nå er jeg syykt klar for Desember og det denne måneden har å by på og jeg har stor tro på at denne måneden blir enda bedre enn November!

Hvordan har din november måned vært?

Fall Lookbook

Heihei!

Ny video på YouTube kanalen min, håper dere liker den! ♥

Hvilket antrekk er din favoritt?

Black Friday Shopping

Heihei!

I natt sov jeg hos Martine og i dag tidlig ringte vekkerklokken 05:00, og klokken 06:45 sto vi klare på Amfi Madla for Black Friday Shopping. Vi skulle egentlig ikke ha noe spesielt og dro vel egentlig bare ut for å gjøre noe gøy, meg jeg endte allikevel opp med en joggebukse og to håndkremer. Da jeg kom hjem sluknet jeg egentlig med en gang og da jeg våknet 3 timer senere sjekket jeg ut salgene på nettet, så nå er jeg faktisk ferdig med julegaveshopping - noe som er litt sykt til å være meg som vanligvis begynner siste uka før julaften. 


merker det er veeldig lenge siden jeg har tatt slike bilder så bare with me please hahah

Har du handlet på Black Friday salg i dag? 

Hvordan YouTube har endret livet mitt

min ønskeliste til jul

Heihei!

Jeg synes selv det er veldig gøy å se hva andre ønsker seg til jul, så dermed tenkte jeg å lage et slikt innlegg selv. Dette er de tingene jeg ønsker meg til jul i år, i helt tilfeldig rekkefølge :-) 


1) "Professional Internet Person - Jenn McAllister" her 
2) Versace Yellow Diamond her 
3) "I, Justin: An Analog Memoir - Justine Ezarik" her 
4) Urban Decay Naked Smoky her 

5) "Grace's Guide: The Art Of Pretending To Be A Grown-Up - Grace Helbig" her 
6) Ellie Goulding konsertbillett her 

7) Nike Air Force her 
8) Adidas Beckenbauer genser her 

9) Nike Air Max Thea her 
10) Hvite Converse her

Hva ønsker du deg til jul i år?

den siste uken

Heihei!

En stund siden nå, men det er rett og slett fordi jeg har vært veldig opptatt den siste uken. Hele forrige uke gikk vel egentlig til å lese til eksamen og jeg føler at det ikke blir noe spennende å lese om at all, så derfor valgte jeg heller å bare ikke blogge. Grammatikk eksamen ble jeg ferdig med på fredag og denne uken er det litteratur eksamen som står for tur på onsdag, og etter det er det endelig juleferie. Denne helgen var jeg i Oslo på en innspilling med Splay som var utrolig gøy. Vi spilte inn en ny serie med Style-jentene i nettverket som kommer ut i desember en gang regner jeg med :-D Her har dere litt bilder fra den siste uken: Hva har du gjort den siste uken? 

jeg er et nattmenneske

Klokken er 01:30 og jeg ligger i sengen og tenker. Det er om natten jeg fungerer best. Det er da jeg klarer å jobbe skikkelig med ting og det er da de beste ideene kommer. Jeg føler det er om natten jeg faktisk lever skikkelig, og det er kjempeirriterende. 

Jeg får stadig kommentarer fra venner og familie på at jeg er så lenge våken og på hvordan jeg klarer det. I deres øyne har jeg et problem fordi døgnrytmen min ikke fungerer etter «vanlige standarer» - legge seg i 23 tiden og stå opp klokken 7. Det har aldri fungert for meg. For i det sekundet jeg legger fra meg det jeg driver med for å sove så skrur hjernen min seg på. Da bestemmer den seg for at nå skal vi gi Elise de beste videoideene, nå skal hun få litt motivasjon til å lese til eksamen osv. Hvorfor? Jeg aner ikke. 

I løpet av de siste årene har jeg lært meg å leve med lite søvn. Lite søvn har egentlig ikke vært noe problem har jeg tenkt. Men så har kommentarene igjen kommet «lite søvn kan gjøre deg deprimert». I mine øyne er det ikke det med at jeg har lagt meg sent som kanskje kan ha gjort meg litt «deprimert», det er heller tanken med å måtte stå opp klokken 7 dagen etterpå for å dra opp rullgardina til en kullsvart himmel og deretter gjøre seg klar til 8 timer skole. 

Jeg tror døgnrytmen min fungerer på en annen måte enn de flestes døgnrytme. Jeg er et nattmenneske, også kalt et B-menneske. Og jeg skulle gjort så uendelig mye for å kunne bli ett A-menneske. For å klare å legge meg tidlig, for å klare å stå opp tidlig uten å slumre i 45 minutter først. Men det er ikke sånn jeg er. 

slapp søndag

Heihei!

Denne søndagen har jeg sovet altfor lenge, sett litt for mange episoder på netflix, spist godteri og utrolig nok tatt meg en liten joggetur. Etter en så slapp helg som jeg har hatt følte jeg det var veldig greit å avslutte den med en joggetur. Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg liksom jogger kjempeofte - for det er vel sikkert èn måned siden sist gang - men jeg synes alltid det er sykt herlig å jogge på kvelden med musikk på ørene. Da er det eneste jeg fokuserer på da er musikken og det å løpe, og alle stressende tanker forsvinner - dritherlig!Hva har du gjort i dag?

Most Likely To Challenge

Heihei!

I dag postet jeg en ny video på YouTubekanalen min, så jeg tenkte å dele den med dere. Dagens video er en collab med Martine der vi gjorde "Most Likely To challenge", håper dere liker videoen! 

 

Jeg har også laget en ekstra video med bloopers og outtakes fra videoen: 

Hva synes du om videoene?

eksamenslesing

Heihei! 

Dagen i dag har blitt brukt på å lese til eksamen. Jeg har min første avsluttende eksamen dette halvåret 20. november, så det begynner å nærme seg altfor fort egentlig. De neste dagene kommer vel egentlig bare til å bli brukt til dette, så det er mitt liv for tiden. Ellers i dag har jeg slappet av og jeg skal nå avslutte dagen med netflix og godteri ♥Hva har du gjort i dag? Har du eksamen før jul?

i'm back

  • 14.11.2015 kl. 12:00
  • annet
  • 1

Heihei!

Klokken er 04:15 og jeg har endelig bestemt meg. Dette innlegget er tidsinnstilt på klokken 12:00 og denne gangen skal jeg faktisk publisere det. Jeg har de siste ukene vært veldig av og på om jeg vil starte å blogge igjen. Designet har blitt fikset på utallige ganger, men nå kan jeg endelig si meg fornøyd etter veldig mye hjelp fra Tonje. Jeg har alltid elsket å skrive og ta bilder og nå har jeg veldig lyst til å ta opp denne hobbyen igjen. Bloggen min kommer til å inneholde innlegg om hverdagen min, tankene mine, mote, musikk, videoer og andre ting som interesserer meg. Jeg skal ikke love daglige oppdateringer, men jeg skal prøve å få til å poste et par innlegg i uka ihvertfall! :-)

Siden det nå er en stund siden jeg har blogget og det kanskje er noen nye her inne tenkte jeg å starte med et lite introduksjonsinnlegg om meg selv.

Jeg heter da Elise og jeg er en jente på 19 år. Opprinnelig kommer jeg fra Askim, men i August flyttet jeg til Stavanger for å studere på UiS. Foreløpig skal jeg bo her i et år da jeg for øyeblikket kun går et årsstudium, men jeg har veldig lyst til å bo her lenger da jeg liker byen veldig godt. På fritiden min lager jeg også YouTube videoer (på kanalen "EllieLicka") som jeg har drevet med i 3 år nå og det er noe jeg trives utrolig godt med. Grunnen til at jeg tidligere sluttet å blogge var fordi jeg heller valgte å fokusere på YouTube, men nå har jeg veldig lyst til å prøve å kombinere disse. Jeg har egentlig ikke så veldig mye mer å si, men gjerne kom med ønsker til innlegg i kommentarfeltet under ♥︎

Følg meg gjerne på bloglovin' >her< for å få med deg når jeg poster nye innlegg :-) 

hits