godt nytt år

Heihei! En stund siden sist nå, men som jeg sa da jeg begynte å blogge igjen så blir det litt blogging når jeg vil og har noe å blogge om :-) Tenkte å stikke innom å ønske alle sammen et godt nytt år og en super feiring av det nye året ♥ Jeg har også tenkt litt på å lage noen "oppsummering av 2013" innlegg om dere vil ha det?

Meg i dag, det kommer forresten en "Get Ready With Me" video med dette på kanalen min i morgen! :-)

Outfits Of The Week

ombrè hair

Ååå som jeg savner å ha håret mitt sånn her. Jeg vil ha ombre hår igjen, nå.

Mine favoritter

  • 27.12.2013 kl. 19:30
  • annet
  • 7

REPOST (med noen endringer)

Tenkte jeg skulle lage ett innlegg med masse meningsløse ting om meg slik at dere blir litt bedre kjent med meg :-) (inspirert av Julie).

FAVORITTMAT:
Jeg er egentlig aalt for glad i mat, liker egentlig det meste, ok...nå lyver jeg. Jeg er litt kresen når det kommer til "spesiell" eller "ukjent" mat.. haha! Ellers spiser jeg også salat uten salat. Men favoritt maten min må være pizza, taco, kebab, gresk mat, hamburger. Egentlig bare masse usunn mat. 

FAVORITTDRIKKE:
Når det kommer til drikke er favoritten min appelsinbrus, altså Fanta eller Siesta. En brus jeg virkelig ikke klarer er Pepsi Max eller Cola..

FAVORITTFARGE:
For å være helt ærlig så har jeg eegentlig ingen favoritt farge for øyeblikket. Men jeg hadde en periode for noen år siden der jeg eelsket lilla, alt var liksom lilla, haha! Liker egentliglitt svart og hvitt, selvom det ikke er farger (egentlig), så kanskje vinrød. 

FAVORITTMUSIKK:
Jeg hører eegentlig på det meste av musikk, men jeg elsker popmusikk (ikke så mye liste-pop). Artister/band jeg er veldig glad i er Taylor Swift, Demi Lovato, Hot Chelle Rae, Ellie Goulding, All Time Low og Parachute. Ellers er jeg også veldig glad i YouTube musikere som Alex Goot, Alex G, Max Schneider, Luke Conard, Megan & Liz, Cimorelli og Tyler Ward.

FAVORITTGODTERI:
Jeg er en av de personene som elsker godteri, og som har spist godteri når alle andre har spist gulrøtter/sunne ting. Kunne egentlig ikke brydd meg mindre om hva jeg spiser, haha! Men favorittgodteriet mitt må nok bli sure kirsebær, eller surt godteri generelt, Smash og popcorn om det regnes som godteri! 

FAVORITTFILMER:
Jeg ser så utrolig mye filmer at det er veldig vanskelig å bare velge noen få. Men jeg er veldig glad i chick-flick filmer, eller som jeg kaller det "rosa-liv-filmer". Noen av mine favorittfilmer er "LOL",  "The Hunger Games", "So Undercover", "Struck By Lightning" og don't judge me, men "Starstruck" (disneychannel film) er faktisk en av mine favorittfilmer! Blir like forelska i Christopher Wilde hveeer gang jeg ser den, haha! Ellers er jeg også veldig glad i gamle Disney filmer!FAVORITTPARFYME:
Akkurat nå er det Wonderstruck Enchanted ♥

FAVORITTSERIER:
Jeg har brukt så utroolig mye tid på å se på tv-serier at det er helt sykt. Men mine alltime favorites er Gossip Girl og 90210, og det er utroolig trist at begge to er ferdig nå.. Gråt faktisk da begge to hadde sesong avslutning. Ellers digger jeg Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Glee og The Carrie Diaries.


FAVORITTPLAGG:
Når det kommer til klær går jeg for det meste i casual og comfy klær. Klesplagg du kan se meg i er skinny-jeans (dr.denim) og oversized gensere/t-skjorter. På sommeren liker jeg også veldig godt high-waisted shorts og mange fargerike armebånd!

FAVORITTSKJØNNHETS-PRODUKT:
Det må helt klart være Benefit They're Real maskaren min og Maybelline Fit Me concelearen. 

FAVORITTHÅR:
Jeg elsker naturlige farger på hår, jeg er altså ikke så veeldig fan av blått, lilla, rosa osv. Og jeg eelsker rett hår. Selv har jeg naturlige krøller, men jeg tok antipermanent (permanent rett) i Oktober i fjor. Hårfargen jeg liker aller best må være mørk blond, synes det er så utroolig fint! Ellers liker jeg også veldig godt ombrè hår :-)


FAVORITTBUTIKKER:
Bik Bok, H&M og Carlings er favorittene mine her i Norge. Og selvom jeg ikke er så ofte i utlandet har jeg noen favoritter der og; Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Blanco, Brandy Melville og Forever 21. 

FAVORITTAPPS:
Instagram, YouTube, Snapchat & Afterlight.

FAVORITTLAND:
Helt klart California (USA), selvom jeg ikke har vært der enda. Men alt der virker så utrolig bra og perfekt der. California (Los Angeles) er helt  klart et sted jeg skal besøke (flytte til??) før jeg dør. Men om jeg skal velge ut i fra land jeg har vært i må det nok bli Spania :-)

3 bilder fra i går

Theas kjole er fra Vero Moda og min er fra H&M 

god jul

Heihei! Jeg tenkte bare å stikke innom for å ønske alle en god jul :-) Jeg har nettopp sett "Tre nøtter til askepott" og "Reisen til julestjernen", og nå sitter jeg og ser på Jul i Svingen før jeg straks skal filme en video :-) 

GOD JUL 

lille julaften

Heihei! Lenge siden jeg har blogget nå, men har verken hatt tid eller lyst til å blogge noe særlig haha! Den siste uken nå før jul har bare løpt fra meg og jeg har hatt nok stress med å bli ferdig med alle julegavene jeg måtte kjøpe. I dag har jeg "feiret" julaften hos pappa. Med tanke på at jeg skal feire julaften hos mamma i år åpnet jeg og Thea (søsteren min) gaver hos pappa i dag, og så spiste vi mat og grøt ♥♥ I dag var jeg faktisk flink og tok bilder, så her har dere noen bilder: 

Hva har du gjort idag? Hva synes du om bildene?

Innkjøp fra Oslo

Giveawayen på slutten kan du kun delta i på YouTube!!

finfin dag i Oslo

Heihei! I går dro jeg og Tonje til Oslo for å møte Jenny, Sara, Nora og Helene (trykk på navnene deres for å komme til blogger/YouTube kanaler). Det var en utroolig koselig dag fylt med vlogging, prating og shopping :-D Her er noen bilder vi tok


Sara, Nora, Helene, Jenny, meg og Tonje


Tonje, Helene, meg og Jenny


ÅÅ, såå fint ♥


Tonje, Sara, meg, Nora, Jenny og Helene

Og så noen iPhone selfies:

Alt i alt en super dag som vi må gjenta om ikke så altfor lenge ♥♥

Hva gjorde du i går? 

Happy Swift Day!

I dag har den mest perfekte personen i verden bursdag, min rollemodell - Taylor Swift ♥♥ Gratulerer med dagen til Taylor og mine med-swiftier ♥ (som Jenny skrev så fint på bloggen sin) 

stressende uke

Heihei! Denne uken har vært utrolig stressende, har hatt ting å gjøre heele tiden. Enten har det vært en prøve jeg måtte øve til eller en presentasjon.. Fikk igjen karakter på mattetentamen og IT presentasjonen denne uken da, og det gjorde meg utroolig motivert, 4+ og 5- er faktisk utrolig bra til å være meg, hahah! Uansett, i dag var jeg utroolig klar for helg, har aldri gledet meg så mye til litt fri som det jeg gjorde nå tror jeg, haha! Denne helgen kommer >Tonje< (link til bloggen hennes) til meg, og hun skal være her hele helgen! :-D I morgen skal vi til Oslo der vi skal møte en del andre YouTubers så det gleder jeg meg helt ekstremt mye til! Dette blir en braa helg ♥♥ 


Har ikke strøm på kameraet eller tid til å ta bilder nåå...

Hva skal du i helgen?

before i dieVil du gjøre noe av det samme?

denim outfit

Heihei! I dag har jeg utrolig mye skolearbeid å gjøre, så dermed poster jeg bare dette innlegget fra den gamle bloggen min med et antrekk fra mai-juni. 

bukse dr.denim sko converse jakke levis genser blanco armebånd claire's & lindex pandasmykke claire's solbriller bikbok

Hva synes du?

favorittsanger

     

Hva er noen av dine favorittsanger for tiden? 

fin tirsdag

Heihei! Dagen i dag startet ganske dårlig med at jeg forsov meg og ikke rakk bussen til skolen til tross for at ejg startet klokken 10 i dag. Så da bestemte jeg meg for å ta en senere buss som gikk 9-50 som da skulle resultere i at jeg kom ca 5-10 min forsent, men med tanke på at den bussen var stappfull av barnehagebarn og gamle mennesker og i tilleg var 7 minutter forsinket kom jeg på skolen 20 minutter forsent.

Ellers har dette vært en ganske bra dag, sluttet også 20 minutter før og da rakk jeg en tidligere buss hjem. Jeg fikk da tatt blitt bilder som eegentlig ikke ble brukelige med tanke på at jeg ikke skjønner heelt hvordan det nye kameraet fungere enda, men jaja, det er vel bedre enn ingenting :-) 

genser bik bok skjorte h&m smykke h&m 

Nå skal jeg begynne å lese til historieprøven vi har på torsdag, så vi snakkes litt senere!

Hvordan har din dag vært?

hits