mitt 2015

2015, hva skal jeg si? Dette er helt klart et av mine favoritt år. 2015 har vært det året der jeg føler at jeg absolutt har utviklet meg aller mest. Jeg har fått nye venner, mistet venner, vært dritglad, vært knust og vært usikker. Dette året har jeg også tatt flere sjanser for det er noe jeg sier til meg selv hver dag at jeg må gjøre - jeg må si mer ja. Det var noe jeg begynte med i 2014, og det har helt klart kun gitt meg positive erfaringer. Jeg er en person som hater å sitte igjen med tanken "hva om?", så dermed tenker jeg heller at det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort. Dette året har jeg opplevd mye. Jeg har tatt valg som der og da virket veldig riktig, men som har endt opp med å vise seg å ikke være riktige i det hele tatt. Men jeg sitter ikke igjen med noe anger. 

2015 har vært en berg-og-dalbane av følelser og erfaringer. Den ene dagen har vært dritbra, mens den neste har vært den verste i løpet av året. Men vet du hva? That's life. Livet går opp og ned, og jeg ville absolutt ikke vært foruten de dårligere dagene jeg har hatt i 2015. Alt jeg har gjort i løpet av året har formet meg til den jeg er i dag og jeg ville absolutt ikke vært en annen. Men selvom det har vært mange dårlige dager har det vært enda flere superbra dager. I 2015 har jeg vært russ, jeg har reist til Tsjekkia og Stockholm, jeg har flyttet, jeg har fått mange nye venner og jeg føler at jeg virkelig har funnet meg selv. Og det er blandingen av de bra og dårlige dagene som har gjort dette året som bra fordi jeg føler jeg sitter igjen med så utrolig mye livserfaring etter dette året. 

2015 har vært et år fult av opplevelser. Jeg startet året med to turer til Stockholm via YouTube, det var her jeg følte YouTube virkelig begynte å gå oppover. Dette året har jeg vært med på en YouTube-bølge som bare fortsetter å gå oppover og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får være en del av norges YouTubesamfunn. Ellers dette året har jeg fullført 13 år med skolegang og jeg er så utrolig stolt av meg selv. Det siste året på vgs var det aller beste når det kom til det sosiale, men når det kom til det faglige var det helt klart det vanskeligste for meg. Men jeg kom meg igjennom det. Senere den sommeren pakket jeg sammen livet mitt og flyttet helt alene til den andre siden av landet. Til Stavanger. Og herregud så skummelt det var, men jeg er så utroolig glad for at jeg har gjort det! Etter jeg har flyttet hit har jeg helt klart fått det mye bedre med meg selv, jeg har fått utrolig gode venner og opplevelser for livet. 

For å oppsummere så har 2015 vært et fantastisk bra år. Det har lært meg så utrolig mye om meg selv og om andre rundt meg. Dette året har jeg blitt kjent med utrolig mange nye mennesker og jeg har fått opplevelser på godt og vondt som jeg kommer til å huske for alltid. Jeg har lært meg hvordan det er å starte på et helt nytt sted alene og hvordan det er å bo alene. Jeg har også lært hvilke mennesker det er verdt å ha i livet mitt og hvilke mennesker jeg ikke trenger. Igjen - 2015 har vært fantastisk, og jeg klarer ikke vente med å finne ut hva 2016 har å by på! 

Ingen kommentarer

hits